Site icon Erasmusgram

Litvanya , Vilnius 5 Günlük Erasmus Program

Zihinsel engelli gençlerle çalışan kuruluşları bir araya getirmeyi, iyi uygulamaları ve katılım olanaklarını sergilemeyi ve uluslararası işbirliğini teşvik etmeyi amaçlar.

Zihinsel engelliler alanında çalışan kurumlarımızı bir araya getirerek uluslararası ortaklıklarını, Avrupa Dayanışma Birliği ve Erasmus+ projelerine katılımlarını teşvik etmek istiyor.

İlişki kurarken ve araçlara sahipken, engelli gençlerin daha geniş bir dünyayı keşfetmeleri için bir alan yaratabilir.

Hem gençler hem de kuruluşlar için ulusötesi hareketliliğe veya yerel projelere katılım büyük bir öğrenme fırsatı olabilir.

 

Bu çalışma ziyareti sırasında işbirliği biçimlerini, yaşam örnekleriyle olasılıkları keşfetmek ve bunları yeni köprüler inşa etme deneyimlerimizle ilişkilendirmek istiyoruz.

Ortaklıklar çeşitli biçimlerde olabilir (akran desteği, yöntemlerin paylaşılması, değişim faaliyetlerinin birlikte uygulanması vb.).

Zihinsel engelliler alanındaki kuruluşlar, programa katılırken harika sonuçlar elde ediyor. İmkanları kısıtlı gençlerin dahil edilmesi programın bir önceliği olduğundan, bu hedef kitleye odaklanalım ve programı onlara getirelim.

Çalışma ziyaretinin ana hedefleri şunlardır:

uluslararası ortaklıkların motivasyonunu artırmak;

profesyoneller arası değişim için alan sağlamak;

uluslararası işbirliğinin iyi uygulamalarını keşfetmek;

katılımcılara Erasmus + ve Dayanışma Kolordu Programı kapsamında uluslararası işbirliği olanakları hakkında temel bilgiler sağlamak;

uluslararası işbirliği için ilk adımlar için alan sağlamak.

 

 

Detaylı bilgi başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version