Site icon Erasmusgram

Litvanya Trakai Tarihi Milli Parkı’nda Gönüllülük Yapmak İster Misiniz?

Proje kapsamında yol masrafları, konaklama, yerel ulaşım desteği,  yemek, sigorta , vize  masraflarınız karşılanacaktır. Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır. Gönüllü, proje boyunca Litvanca dil desteği  alacaktır

Proje sonunda Youthpass sertifikası verilecektir. Youthpass uluslararası geçerliliği olan bir sertifikadır

Proje  30 hafta sürecektir.

Yaş aralığı: 18-30 yaş arasında olan kişiler başvurabilir

Proje Tarihleri: 1 Nisan – 31 Ekim 2021

Proje nerede gerçekleştirilecektir: Trakai, Litvanya

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

 

Park, Litvanya’nın ülkenin mirasını, tarihini ve çeşitli doğal manzaralarını temsil eden beş milli parkından biridir. Park, 32’den fazla göl içeren 8.200 hektarlık bir alanı kaplamaktadır. Topluluk, II.Dünya Savaşı ve müteakip Sovyet işgali sırasında ciddi şekilde hasar gördü, bu nedenle Yönetim, bu bölgenin kültürel ve doğal değerlerini korumayı, korumayı, restorasyonu ve sürdürülebilir kullanımı teşvik etmeyi amaçlıyor. Restore edilen topluluk konserler, sergiler, toplantılar ve diğer kültürel ve eğitici faaliyetlere ev sahipliği yaptı. Gönüllüler için ana faaliyetler parkın doğal ortamının korunması, bahçecilik, parkın misafirleri ile çalışma, imkan ve motivasyona bağlı olarak yabancı ziyaretçilere turlar verilmesi olacaktır. 6 ay süren bir proje için 2 gönüllü aranıyor.

KONAKLAMA, YİYECEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Gönüllüler, Trakai’deki Tarihi Milli parkın arazisinde konaklayacak. Her iki gönüllü birlikte yaşayacak ve ayrı odaları, ortak banyosu olacak. Gönüllülere aylık ödenek (yiyecek ve cep harçlığı) ve ulaşım sağlanacaktır.

KATILIMCI PROFİLİ

 

Trakai Tarihi Milli Parkı, Tarihi Milli Park’ta gerçekten çalışmanın ve bakımının ne anlama geldiğini bilmek isteyen iki gönüllü arıyor. Doğayı seven ve insanlarla etkileşim kuran gönüllüler aranıyor.

Başvuru Nasıl Yapılır?

İngilizce dilinde CV’nizi  ve motivasyon mektubunuzu saltes.esc@gmail.com adresine gönderin. Bize e-postayı gönderirken lütfen konu başlığı olarak “Volunteering in Trakai Historical National Park” yazınız

İlgili sorularınız olursa da yine bu mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz


Europass CV ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız

Europass CV hakkında videomuzu izlemek için tıklayınız

Motivasyon mektubu ile ilgili yazımıza erişmek için tıklayınız

Exit mobile version