Site icon Erasmusgram

Litvanya , Širvintos: Kısa Dönem Gönüllülük Projesi

FAALİYET TANIMI

Proje, kültürlerarası öğrenmeyi teşvik etmek için yaratıcılığın, sanatın ve kültürün gücünden yararlanarak gençlerin toplumumuza aktif katılımını teşvik etmek üzere tasarlanmıştır.

 

Gençleri kültür, sanat, spor, çevre ve sosyal faaliyetlere dahil ederek gelişebilecekleri canlı ve kapsayıcı bir ortam yaratmayı hedefliyoruz.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

– Gönüllü, diğer gönüllülerle birlikte ortak odada kaldığı bir dairede konaklayacaktır. Mutfak ve banyo da diğer gönüllülerle paylaşılıyor.

– Gönüllüye yemeği için aylık bir bütçe verilecektir. – gönüllüye cep harçlığı verilecektir. – Sirvintos küçük bir yer, her yere yürüyerek 30 dakikada ulaşmak mümkün.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Varışta eğitim ve ara eğitim.

KATILIMCI PROFİLİ

 

Motivasyonlu Bir Genç misiniz?

 

14 – 29 yaş arası yerel gençlik topluluğuna özel etkinliklerde gönüllü olacak hevesli ve kendini adamış bireyler aranıyor.

 

Gönüllü olarak olumlu bir etki yaratma, değerli beceriler geliştirme ve büyümeye ve refaha katkıda bulunma fırsatına sahip olacaksınız.

 

Nitelikler ve Gereksinimler:

 

• Yaş: Adayların 18 – 30 yaşları arasında olması gerekmektedir.

 

• Dil Becerileri: Temel İngilizce bilgisi gereklidir. •

 

Sanatsal Beceriler: Gerekli olmasa da sanat, dans, şarkı söyleme veya müzik enstrümanı çalma gibi becerilere sahip olmak

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version