Site icon Erasmusgram

Litvanya , Panevezys Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Panevėžys eğitim merkezi “Šviesa” engelli öğrenciler için derslerden sonra çeşitli etkinlikler ve sosyal etkinlikler düzenlemektedir.

Gönüllüler, engelli çocuklar ve gençler için etkinlikler ve farklı atölyeler düzenlenmesinde ekibe tam olarak dahil edilecek.

 

ESC gönüllülerinin ana faaliyetleri ve çalışma alanları şunlar olacaktır:

Derslerde öğretmenlerle birlikte engelli çocuklara yardım etmek ve onlarla birlikte çalışmak, bu şekilde engellileri eğitmek için fikir ve yöntem alışverişinde bulunmak;

 

Öğrenciye resmi olmayan ek faaliyetlerde ve öğleden sonra faaliyetlerinde yardımcı olmak;

Çocuklar için kültürlerarası etkinlikler, piknikler, spor etkinlikleri, bilişsel geziler vb. düzenlemek; Gönüllüler kendi etkinlik ve aktivitelerini organize etme şansına sahip olacaklar.

Gönüllü, personelin yardımıyla çocuklar için kendi aktivitelerini başlatmak için çok fazla özgürlüğe sahip olacaktır.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama: Gönüllüler merkezimizin yurdunda kalacaklardır. Tüm gönüllülerin ayrı odaları, ortak mutfağı ve banyosu olacaktır.

Havlu, battaniye, yastık ve nevresim temin edeceğiz. İnternet bağlantısı merkezde (bilişim sınıflarında) ve konaklama yerindedir (wi-fi).

Harçlık: 120€/kişi/ay

 

Yemek: Kuruluşş sabit bir yemek miktarı sağlamaktadır.

Projeye gidiş/dönüş seyahat masrafları, kilometre cinsinden ifade edilen mesafeye dayalı olarak Erasmus+ mesafe hesaplayıcısına göre karşılanacaktır.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

Gönüllü, Ulusal ajans tarafından düzenlenen Varışta ve Ara Dönem eğitimlerine katılacaktır. Dil kursu: gönüllü, Litvanca dilini çevrimiçi olarak öğrenme olanağına sahip olacaktır. Gönüllüler, koordinatör ve mentor ile haftalık toplantılar ve tartışmalar yapacak.

 

KATILIMCI PROFİLİ

Genelde dinamik, yaratıcı, sosyal, sabırlı ve ne yapmak istediğini bilen gönüllüler arıyoruz.

Motive olmanız, Litvanca öğrenmeye istekli olmanız, bir takımda çalışabilmeniz, sosyal, esnek ve yaratıcı olmanız gerekir:

İlginç hobileri olan, kendi fikirleri olan ve farklı kültürlere açık insanları ağırlamak istiyoruz. Hayatınızda bir değişiklik arıyorsanız, yeni deneyimler edinmek ve yeni beceriler kazanmak istiyorsanız, yurt dışında yaşamak ve dünyanın her yerinden insanlarla tanışmak istiyorsanız, hayatınızı değiştirecek yolculuğa bugün başlayın ve bir gönüllülük projesine kaydolun. !

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version