Site icon Erasmusgram

Litvanya , Kaunas Old Town Temmuz’da 7 Günlük Erasmus+ Projesi

Türkiye’den başvurular kabul edilmektedir.

Katılımcı ücreti yoktur.

Masraflar karşılanıyor.

 

Projenin hedefleri

 

Gençler arasında dijital ayrımcılığa ve nefret söylemine karşı farkındalık oluşturmak ve bilinçlendirmek.

 

Gençlerin dijital araçları etkili bir şekilde kullanarak kendi haklarını ve diğer insanların haklarını savunma becerilerini geliştirmelerine destek olmak.

 

Gençleri temel Avrupa değerleriyle donatarak demokratik vatandaşlık, insan hakları ve çeşitlilik konularında daha bilinçli ve aktif bireyler haline getirmek.

 

DIGITALIZE projesi, gençlerin dijital alanda eşitlik, saygı ve hoşgörüye dayalı bir ortamda bulunmalarını teşvik etmeyi hedeflemektedir.

 

Proje, gençlerin dijital becerilerini güçlendirerek onları dijital ayrımcılığa karşı savunma yetenekleri konusunda desteklemekte ve insan haklarının dijital dünyadaki önemini vurgulamaktadır.

 

Ayrıca, gençleri bilinçlendirme ve eğitme aracılığıyla, dijital alanda nefret söylemiyle mücadele etmeleri ve daha adil, hoşgörülü ve sürdürülebilir bir toplum için çaba sarf etmeleri konusunda teşvik etmektedir.

 

DIGITALIZE projesi, gençlerin dijital alandaki güçlü potansiyellerini kullanarak ayrımcılıkla mücadele etmelerini ve temel Avrupa değerlerini yaymalarını hedefleyen önemli bir girişimdir. Bu şekilde, gençlerin dijital dünyada aktif rol oynamaları ve pozitif değişim için öncü olmaları amaçlanmaktadır

 

19-27 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecektir.

 

Başvuru formuna erişmek için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version