Site icon Erasmusgram

Litvanya 3 Ay Sanat Kültür Programı

Program: Artihost Art & Culture Residency II (Lietuviškai skaitykite apačioje)

Yer: Panevėžys, Litvanya

Tarihler: 3 ay (Ağustos – Ekim 2022)

Organizatör: Artihost.eu

 

Seçim Tarihi: Haziran sonuna kadar.

Bu eğitim kursu hakkında sorular: Hello@artihost.eu adresine sorulabilir.

Maliyetler:

Program ÜCRETSİZ olup, Litvanya Kültür Konseyi, Abroadship.org ve Artihost alanından sağlanan hibe ile desteklenmektedir.

 

Konaklama ÜCRETSİZDİR – 2 sakin – sanat ikilisi (Litvanyalı ve Uluslararası), Artihost sanat ve kültür rezidansında paylaşacakları 2 adet tek kişilik yataklı bir DUO odası olacaktır.

İş günlerinde bir vejeteryan restoranında öğle yemeği, diğer yemek masrafları ise katılımcının kendisi tarafından karşılanmalıdır.

Atölye oluşturmak ve yapmak için 60m2’lik bir ortak alan sağlanmıştır.

Sergi performansları (sergi başına 100 €’ya kadar) ve malzemeler (150 €’ya kadar) kapsam dahilindedir.

Katılımcılar, Litvanya’ya (seyahat masraflarını) kendileri karşılamalıdır.

 

Artihost residency programı, Panevėžys’te (Litvanya) kalıcı, sürekli ve profesyonel bir sanat ve kültür ikametgahı yaratmaya çalışır.

 

Panevėžys’de ilk hostelin kurulmasına, yerel ve uluslararası ortaklarla işbirliğine, yenilikçi resmi olmayan programlara dayalı, küresel olarak benzersiz bir ikamet programının uygulanması yoluyla süreklilik bekleniyor.

 

Proje, yaratıcı ifadelerin çeşitliliğini, işbirliğini teşvik ederek ve yerel kültürel kimliği güçlendirerek Panevėžys bölgesinde dengeli bir kültürel gelişme sağlamayı amaçlıyor.

Genel Odak

Artihost sanat ve kültür konutları projesinin amacı, seçilen bir sanatsal ikilinin Panevėžys’deki (Litvanya) Artihost hostelinde üç aylık bir konaklama süresince bir proje oluşturmasını veya araştırma yürütmesini sağlamaktır.

İkamet programının ikinci baskısı, sahne sanatları ve topluluk sanatlarına öncelik verir. Seyirci katılımına odaklanan projeleri dört gözle bekliyoruz.

 

Resmi adresine erişmek ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version