Site icon Erasmusgram

Letonya’daki Gönüllü Projesi

Normalde projenin ikinci kısmı Ağustos ile  Eylül tarihleri arasında gerçekleşecekti fakat her yerde Covid-19 tehlikesi olduğu için  Ekim, Kasım aylarında yapılacaktır.  Ne anlama geliyor? Demek ki yaz aktiviteleri ve ekip kurma aktivitelerini içeren bir proje yerine, sadece projenin  ikinci kısmı gerçekleşecektir

Dolayısıyla, proje görevleriniz diğer 11 gönüllü (toplamda 12) ile birlikte okul sınıfları için takım oluşturma etkinlikleri oluşturacak ve organize edecektir. Zor değil ve fazla çalışmayacaksınız, çünkü ayrıca size varışta eğitim sunulacaktır ve sizi gelecekteki faaliyetlere hazırlayacaktır.

Letonya, ziyaret etmek ve vakit geçirmek için süper güvenli bir ülkedir  ve Covid tehlikesine karşı, Letonya virüsle oldukça iyi mücadele eden ülkelerden biridir. Büyük kısıtlamalar yok, hiçbir yerde maske yok ve tüm bunlara karşı mutlak soğukkanlılık önemlidir. Ayrıca güvenlik vb. Açısından da çok güvenlidir. Sorunlara girmek piyango kazanmaktan çok daha zordur.

Proje kapsamında cep harçlığı alacaksınız. Ulaşım masraflarınız karşılanacaktır. Konaklama, sigorta, yemek , kişisel gelişim eğitimleri, Letonca dil dersleri vb. Gibi bazı ekstra  faaliyetler için tüm masraflarınız proje kapsamında karşılanacaktır. 

Projeye toplam 12 gönüllü seçilecektir. Türkiye’den maksimum 2 gönüllü seçilecektir

Şu anki durumdan dolayı vizeye ihtiyacı olmayan kişiler başvurabilir ( Yeşil pasaport, geçerli schengen vizesi olanlar veya çifte vatandaşlığı olan kişiler )

Başvuru için direkt olarak Ev sahibi kurum yetkilisiyle iletişim kurmanız gerekiyor.

Ulaşmak için tıklayınız

 

Exit mobile version