Site icon Erasmusgram

Letonya , Riga Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

“Spirit of Adventure”, grup bağlamında kişisel gelişime odaklanan deneyimsel bir eğitim organizasyonudur.

İnsanları iletişim kurmaları, işbirliği yapmaları ve birbirlerine güvenmeleri gereken durumlara sokarak güvenli, kişiye özel, zorlu bir öğrenme ortamı sunmayı seviyoruz.

En çok da özgüveni artırmak için bir yöntem olarak kullandığımız doğada çalışmayı seviyoruz.

 

Vizyon: İnsan ve doğanın mükemmel bir işbirliği. Misyon: Sürekli gelişim, kendiniz ve başkaları için fırsatlar ve maceralar yaratmak.

Gönüllüler, Riga’nın Lastādīja mahallesindeki yerel topluluk faaliyetlerini desteklemek, okulları ziyaret etmek, doğa yürüyüşleri, tekne gezileri, dağcılık vb.

 

Çalışma dili İngilizce olacaktır.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüler, projedeki diğer 8 gönüllü ile birlikte iki katlı 7 odalı bir apartman dairesinde ayrı bir odada veya başka bir gönüllü ile aynı odayı paylaşmak zorunda kalacaklar.

 

Odalarda mobilyalar, yastıklar ve battaniyeler, çarşaflar vardır. Evde ortak alan, gerekli eşyalarla tam donanımlı mutfak, Wi-Fi, çamaşır makinesi, her katta tuvalet ve duş bulunmaktadır.

Ev güvenli bir bölgede, toplu taşıma araçlarıyla şehir merkezine 25 dakika (yakında tramvay durağı, tramvay – 7 dakika yürüme mesafesinde), yiyecek dükkanı hemen köşede.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Katılmakla ilgileniyorsanız, çevrimiçi başvuru formunu doldurun: https://forms.gle/v5jfntgwJ5iuK8269

KATILIMCI PROFİLİ

Aktif olmanızı, maceracı olmanızı, alternatif düşünmekten korkmamanızı, açık havada ve minimalist koşullarda çalışmanızı tercih ederiz. Yerel toplumu güçlendiren faaliyetlerde yer almaya istekli.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version