Site icon Erasmusgram

Letonya , Riga Gönüllülük Projesi

AKTİVİTE AÇIKLAMASI

Visas Iespējas, Letonya ve dünyanın geri kalanındaki gençlik organizasyonlarını ve çeşitli projeleri bir araya getiren bir sosyal girişim ve platformdur.

Amaç her gencin doğru fırsatları bulmasını ve potansiyelini gerçekleştirmesini sağlamaktır. Ayrıca gençlerin mesleki becerilerini geliştirmek ve onları potansiyel işverenlerle bir araya getirmek için hem çevrimiçi hem de yüz yüze farklı etkinlikler ve eğitimler düzenliyor ve oluşturulyor.

 

Ayrıca kısa süre önce “Uzaktan git!” adlı yeni bir uluslararası platform başlattık. (goremote.visasiespejas.lv), uzaktan çalışma fırsatlarını ve bununla bağlantılı eğitim kaynaklarını toplamaya odaklanmıştır.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Projedeki gönüllü, web sitemiz ve sosyal medya kanallarımız için içerik oluşturma – uzaktan çalışma becerileri hakkında eğitim kaynakları ve blog gönderileri, uzaktan çalışma fırsatları bulma, sosyal medya kanallarımız için afiş ve görseller oluşturma vb.

 

– ve ayrıca proje yöneticimize çevrimiçi konferanslar, gençler için beceri geliştirme eğitimleri ve projeyle bağlantılı diğer faaliyetler için hazırlık konusunda yardımcı olun.

Ayrıca, platformumuzu temsil eden ve gençlere ilham veren yerel okulları ve gençlik örgütlerini ziyaret etme imkanı da olacak.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Çalışma dili İngilizce olacaktır. https://visasiespejas.lv/en/

Proje tarihleri: 01/08/2022 to 31/03/2023

 

KATILIMCI PROFİLİ

Avrupa’da uzaktan çalışma kültürü ve becerilerini geliştirmenin yanı sıra içerik oluşturma ve sosyal medya yönetimi ile ilgilenen b gönüllü arıyoruz. Projelerden birinde veya tümünde yer almak istiyorsanız, online başvuru formunu doldurun:

 

Formu doldırmak için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version