Site icon Erasmusgram

Letonya , Riga: 16 Gün Gönüllülük Projesi

Young Folks LV, Riga merkezli kar amacı gütmeyen bir kuruluştur.

 

Amacımız farklı hedef grupların bilişsel ve yaratıcı becerilerini keşfedip geliştiren güvenli ve destekleyici bir ortam sağlamaktır.

 

Dost canlısı bir topluluğun yanı sıra davetkar ve ilham verici bir ortam yaratarak, resmi olmayan eğitimi ve anlamlı iletişimi teşvik ediyoruz. Temmuz 2014’ten beri Young Folks, Letonya’daki en büyük ve en aktif gençlik örgütlerinden birini temsil eden bir STK’dır.

 

Sizi 16 gün boyunca Letonya’nın Riga kentindeki Young Folks LV gençlik organizasyonundaki TAKIM GÖNÜLLÜLÜĞÜ projesine davet ediyoruz.

 

Sizi, gençler için 4 gece-5 gün (yaklaşık 30-40 genç için) uluslararası bir kamp yürütmemize ve 150-200 kişilik bir gençlik festivali hazırlamamıza yardımcı olmak için Letonya’daki Young Folks LV gençlik organizasyonunda gönüllü olmaya davet ediyoruz. (festival organizasyonun tüm kulüplerini kapsayacak, farklı yaş grupları, yaklaşık 50 ustalık sınıfı ve farklı etkinlikler hazırlanacaktır).

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Yer ve konum: At Liberty – Riga’nın merkezinde, kamp ve festivale hazırlanmak için birkaç gün geçireceğiniz hostel.

 

Hostel, YoungFolks ofisinin yanında yer almaktadır ve eski şehrin tam ortasındadır.

 

Veczemju klintis – Letonya’nın en güzel yerlerinden biri. Denize ve güzel mağaralara 3 dakika uzaklıkta, ormanın içinde bir kamp yeridir. Orada çadırlarda (temin edilen) yaşayacaksınız, ayrıca mutfağımız da var.

 

KATILIMCI PROFİLİ

 

Avrupa’nın 9 ülkesinden 18-30 yaş arası İngilizce konuşan gençleri bekliyoruz.

 

Ergenler ve gençlerle yaygın eğitim yöntemlerini kullanarak çalışmaya ilgi duymalı ve uluslararası bir ekiple ortak bir projede çalışmaya istekli olmalısınız.

 

Yetkinlikleriniz oldukça çeşitli olabilir, ancak gönüllü çalışmanızı proje için etkili ve yararlı kılmak için bize tam olarak hangi yeterliliklere sahip olduğunuzu söylemelisiniz. En iyi yönlerinizi nasıl kullanabileceğinizi anlamanız için bunlardan birkaçını listeleyeceğiz.

Proje tarihleri: 04/07/2024 – 21/07/2024

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version