Site icon Erasmusgram

Letonya, Jūrmala Ağustos’ta 3 Günlük Erasmus+ Çalışma Ziyareti

Gençlik çalışmasının anlamını mı sorguluyorsunuz?

İşinizde motivasyon eksikliği mi hissediyorsunuz?

Bir tükenmişliğin eşiğinde miydin?

İşinizde yeni bir bakış açısına ihtiyaç duyuyor musunuz?

O zaman başvuru yapmalısın!

 

Çalışma ziyaretinin amacı, gençlik çalışanlarının (gençlik uzmanları, gençlik çalışanları, gençlik politika yapıcıları, gençlik çalışmasına katılan STK temsilcileri vb.) psiko-duygusal esenliği konusunda farkındalık yaratmak ve gençlik çalışmalarının kalitesini artırmaktır. yerel belediyeler. Hedefe ulaşmak için 17 Ağustos – 19 Ağustos 2022 tarihleri ​​arasında Letonya’da bir çalışma ziyareti düzenleniyor.

Hedefler:

gençlik uzmanlarının ve politika yapıcıların, gençlik çalışanlarının ve STK temsilcilerinin nasıl destekleneceğine ilişkin deneyimlerin paylaşılması;
gençlik çalışanlarının günlük yaşamının yönlerini ve zorluklarını anlamak;
tükenmişliğin üstesinden nasıl gelineceği ve gençlik çalışmalarında motive olunacağı konusunda fikirler yaratmak;
gençlik çalışanlarının refahını artırarak gençlik çalışmalarının kalitesini geliştirmeye yardımcı olabilecek araçlar ve kaynaklar hakkında bilgi toplamak;
ulusal ve yerel düzeyde destek sisteminin nasıl uygulanacağına ilişkin deneyimlerin paylaşılması;
gençlik çalışmasına ve gençlik çalışmasına katılanlara nasıl prestij kazandırılacağına dair fikirler geliştirmek.
Çalışma ziyaretinin hedef kitlesi:

 

 

 

Pandemi sırasındaki kurallar:

Çalışma ziyaretinin, etkinlik sırasında Letonya’da geçerli olan yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere göre konutlarda yapılması planlanmaktadır.

 

Covid-19 durumunun hakim olması ve seyahati engellemesi durumunda, organizatör konut etkinliğini ve/veya etkinliği iptal etme ve çevrimiçi çalışma ziyaretine taşıma hakkını saklı tutar.

Organizatör, Letonya hükümeti, sağlık yetkilileri ve bölgesel hükümet tarafından, çalışma ziyareti sırasında geçerli olan tüm COVID-19 sağlık ve güvenlik yönergelerini takip edecek ve uygulayacaktır.

Seyahat edebilmek için, seçilen tüm katılımcıların kendi ülkelerinden ayrılıp Letonya’ya girerken Avrupa dijital sertifikasını gösterebilmeleri veya COVID-19 testlerinin negatif test sonuçlarını gösterebilmeleri gerekebilir. Etkinliğe daha yakın bir zamanda seçilen katılımcılara seyahat yönergeleri hakkında daha ayrıntılı bilgi verilecektir.

 

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version