Site icon Erasmusgram

Letonya , Gulbene Gönüllülük Projesi

Bu, LETONYA, Gulbene’de, “Bāze” Gençlik Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı bir gönüllülük fırsatıdır.

 

Projenin amacı, Letonya’nın küçük Gulbene kasabasına, Gulbene sakinlerinin sıradan yaşamlarına uyum ve biraz da kaos getirmek, vermek, öğretmek, öğretmek için motive olan dört farklı kişiliği (gönüllü) getirmektir. gençlere daha fazla fırsat yaratmak ve bu süreçte öğrenmek.

 

Gençlik merkezinde dünya çapındaki gençlerin tanışması, arkadaşlıklar geliştirmesi, farklı atölye çalışmaları gerçekleştirmesi, başka bir kültürü tanıtması ve eğitim faaliyetleri düzenlemesi için bir fırsattır.

 

Benlik saygısı ve güven oluşturma, iş ve deneyimi geliştirme, yeni beceriler ve ilgi alanları geliştirme fırsatı. Bir toplulukta bir değişiklik yapın ve gönüllünün güçlü bir şekilde hissettiği bir amacı destekleyin.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

İki seyahat seçeneğiniz var: yeşil bir şekilde seyahat edin (otobüs, tren veya araba kullanın) veya uçak kullanın (Varış Noktası – RIGA(RIX))

 

Riga’dan Gülbene’ye ulaşmak için otobüsle seyahat edebilirsiniz. Uzun bir yolculuk olacağını unutmayın (yaklaşık 3 saat). Eğer geç varacaksanız havaalanında karşılama ayarlayabiliriz.

Geri dönüş için de aynı şey geçerli. Konaklama Gülbene’de (veya köylerden birinde) iki odalı bir dairede yapılır.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllünün tüm faaliyet süresi boyunca Youthpass’taki yeterlilikleri anlamalarına yardımcı olacak ve genel öğrenme sürecini motive edecek ve yardımcı olacak bir akıl hocası olacaktır.

 

Ulusal Ajansı, uzun vadeli gönüllülere geliş eğitimi ve ara eğitim vermektedir. Ve elbette kuruluşumuz, bir gençlik çalışanının bilgi ve becerilerini kazanması için bir öğrenme fırsatı sağlar,

Dil öğrenimini destekler ve gönüllünün kişisel öğrenme hedeflerine ulaşmasına olanak tanır.

KATILIMCI PROFİLİ

Kuruluş gençlik çalışmaları hakkında bir şeyler öğrenmek isteyen herkese bu fırsatı vermekten mutluluk duyacaktır.

Gençlerle ve çocuklarla vakit geçirmeyi seven, etkinlik hazırlamayı ve bunları gençlik merkezinin günlük çalışmalarında nasıl uygulayacağını öğrenen biri.

Gençlerle en iyi niteliklerini ve bireysel becerilerini paylaşmak, onları bu süreçte geliştirmek isteyen biri.

 

Proje süresi: 01/11/2023 – 31/10/2024

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version