Site icon Erasmusgram

Letonya , Balvi 7 Gün Erasmus+ Projesi

Etkinlik 7 günlük eğitim kursundan oluşmaktadır.

 

Proje öncelikle Avrupa ülkelerindeki ortak gençlik organizasyonumuza bağlı gençlik çalışanlarını (18 yaş ve üzeri) dahil etmeyi amaçlamaktadır.

 

26 katılımcı bir eğitim kursuna katılmaya ve edindikleri bilgileri gençlerle yaptıkları çalışmalarda uygulamaya motive edilmelidir.

Projemiz, gençlerin katılımını teşvik etmeyi ve genç bireyleri demokratik ve kapsayıcı toplumlar yaratma konusunda güçlendirmeyi amaçlıyor.

Üç temel hedef var:

Etkinlik Hedefi

Gençlik çalışanlarının tüm faaliyetlerine gençlik katılımı ilkelerini aşılamak:

Gençleri karar alma süreçlerine dahil etmenin önemini vurgulayarak, daha kapsayıcı bir toplumun temellerini atıyoruz.

 

Gençlerin yetkinliklerinin geliştirilmesi: Onları, gençlik katılımına güçlü bir şekilde odaklanarak gençlik projeleri planlamak ve uygulamak için gerekli becerilerle donatıyoruz. Bu, topluluklarında olumlu bir etki yaratmalarını sağlar.

Gençlik çalışanları arasında farkındalık yaratma: Gençlerin katılımına yönelik kapsayıcı yaklaşımlara ilham vermek için başarılı örnekleri ve en iyi uygulamaları paylaşıyoruz. Gençlik katılımının dönüştürücü gücünü sergileyerek, gençlerin sesini yükselten yenilikçi stratejileri teşvik ediyoruz.

 

 

Sonuç olarak, projemiz genç bireyleri güçlendirerek, yeterliliklerini destekleyerek, gençlik çalışanları arasında farkındalık yaratarak ve yaygın eğitimden yararlanarak gençlik katılımını teşvik ediyor.

Katılım açığını kapatmayı ve gençlerin seslerinin duyulduğu ve değer verildiği demokratik ve kapsayıcı bir toplum yaratmayı hedefliyoruz.

 

Proje adı: “Empower Youth Participation” Eğitim Kursu
Proje tarihleri: 16-23 Ağustos 2023
Proje yeri: Balvi-Letonya

Katılımcı grubu: 3 katılımcı

Gönderen kuruluş: Adana İnovasyon Ve Aktif Gençlik Akademisi (AIAYA)

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version