Site icon Erasmusgram

Letonya 7 Günlük Gençlik Değişimi

Proje Türü: Erasmus+Gençlik Değişim Projesi

Proje yeri : ENGURE

Projeye Katılan Ülkeler: Türkiye, Letonya,İtalya,Ukrayna, Estonya

ProjeTarihi: 29 TEMMUZ 6 Ağustos 2022

Proje Konusu: Toplumlar arası Irkçılık, Önyargı problemlerinin ortadan kaldırabilmesi konularında uluslararası çalışamalar yürütmek

 

Not:Başvurmanızı veya projeye katılmanızı engelleyen dezavantaj bir durum var ise bilgilendirmeniz gerekir.

18-30 yaş arası 4 kişi seçilecektir. 1 kişi Grup lideri olarak seçilecektir ve lider için yaş sınırı bulunmamaktadır

 

Ödemeler: Yeme, içme, konaklamanın tamamı proje süresince karşılanacaktır.(Katılımcılar herhangi bir ödeme gerçekleştirmeyecektir)

Şartlar: Erasmus+ Proje deneyimi veya yukarıda belirtilen konular hakkında deneyim sahibi olmak zorunlu degildir, lakin konular hakkında deneyim sahibi ve ingilizce bilen kişiler seçilimde avantajlı olacaklar.

 

Seyahat Masrafı katılımcıların bulundukları şehirden projenin yapılacağı yere kadar gidiş dönüş olarak maksimum 275 Euro’ya kadar karşılanacaktır Fakat katılımcılar projenin başlangıcı öncesinde veya sonrasında Letonya’da kültürel gezi amaçlı olarak fazladan kalmak istemeleri durumunda bu ekstra günlerin konaklama masrafları katılımcıların kendilerine ait olacaktır.

 

Vize: vize ihtiyacı duyan katılmcılar vize başvuru süreci boyunca desteklenecek ve vize masrafları karşılanacaktır. -Projeye herkes başvurabilir Katılmak isteyenler Letonya formu yazarak defnegenclik.project@gmail.com ‘ a mail atmaları gerekmektedir.

 

Son başvuru tarihi: 23 HAZİRAN 2022

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version