Site icon Erasmusgram

Letonya 5 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Toplam 25 kişi katılacaktır. Türkiye’den başvurular kabul ediliyor.

6-10 Haziran 2022 | Letonya

Katılımcıları Erasmus+ Gençlik ve kısmen de Avrupa Dayanışma Programı Programlarını kullanmaya motive etmek için uluslararası gençlik projelerinde güçlü ve olumlu bir ilk deneyim vermektir

Appetizer, uluslararası gençlik çalışmasına ilişkin güçlü ve olumlu bir ilk deneyim sunmayı ve katılımcıları Erasmus+ Gençlik Programı’nı ve

bir dereceye kadar ayrıntılı olarak ele alınmayacak olsa da – Avrupa Dayanışma Birliği Programı’nı kullanmaya motive etmeyi amaçlıyor.

Bu amaç, seminerin tüm fikrini özetler – uluslararası bir ortamda gençlerle çalışmanın ne anlama geldiğine dair bir his vermek.

 

Tüm açıklamaları ve bilgileri bir kenara bırakmak, katılımcılara “uluslararasılığın” avantajlarını keşfetmeleri için bir alan vermekle ilgilidir.

 

Böylece:

Yerel düzeyde gençlik çalışması/lideri olarak deneyiminiz var ve buna rağmen Erasmus+: Gençlik programı (ve önceki veya Avrupa Dayanışma Programı programları) kapsamında uluslararası gençlik faaliyetleri düzenlemediniz mi?

Uluslararası gençlik değişimleri, gönüllülük faaliyetleri ve/veya gençlik çalışanları için eğitim projeleri için Erasmus+ fırsatları hakkında bilgi edinmek ister misiniz?

 

Uluslararası faaliyetlere katılmaktan fayda sağlayacak gençlerle veya diğer insanlarla iletişim halinde misiniz?

Erasmus+’da yeni olan veya bu program dahilindeki uluslararası faaliyetler için yeni fırsatlar hakkında bilgi edinmek isteyen bir organizasyonun veya resmi olmayan grubun parçası mısınız?

Bu kurs tam size göreyken, yukarıdaki soruların çoğuna olumlu yanıt vermiş miydiniz?

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version