Site icon Erasmusgram

Kuzey Makedonya Yaz Dönemi 4 Haftalık Gönüllülük Projesi

Proje Hakkında

ABB olarak, daha önceki projelerde edindiğimiz deneyimlerden yola çıkarak, ortaklarımızın İspanya, Portekiz, İtalya, Makedonya ve Rusya’daki faaliyetlerine toplam 10 dezavantajlı gönüllünün katılmasını sağlayacağız.

Projemizin hedef kitlesi büyüyen Z kuşağıdır.

 

Projenin amaç ve hedefleri; –

Ülke ve dünya nüfusunun yüksek bir yüzdesine sahip olan Z kuşağının çıkarlarını belirlemek ve onlara yönelik projeler üretebilmek için z kuşağının ihtiyaçlarını belirlemek.

-Gönüllülük faaliyetleri ve ortak öğretim tekniği ile Z kuşağı gençlerini gönüllü faaliyetlere teşvik etmek.

 

-Z kuşağı gençlerinin uluslararası ilişkilere katılımını desteklemek, yapılacak etkinliklerle iletişim becerilerini geliştirmek, sosyalleşmelerini sağlamak ve gelecek projeler için ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmek.

– Dijital ortamda yaşayan bu gençlere fırsat yaratmak.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

ESC gönüllüleri, şehir merkezine yakın bir öğrenci yurdunda konaklamaktadır.

Yurt “KochoRacin” Bitola, birkaç binadan oluşan bir komplekste yer almaktadır.

 

Binaların çoğu 19. yüzyıldan kalmadır. Konaklama bölümü dört binadan (pavyonlar) oluşmaktadır. Kompleksin başka binaları da var:

öğrenciler için okuma odaları olan yönetim binası, çamaşırhaneli bir kazan dairesi, öğrenciler için kültürel ve eğlence etkinlikleri için klinik binası, kapıcı hizmetleri, üç garaj ve diğer üç yardımcı tesis. Binaların toplam taban alanı 5829 m2’dir. • Destek olmak

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

Gönüllüler, Erasmus+ projeleri, özellikle KA1 eylemi (gençlik değişimleri, eğitim kursları, seminerler ve ESC Projeleri) hakkında bilgi edineceklerdir.

 

Faaliyetler; Mustafa Kemal Atatürk Anma Odası birlikte ofisinin desteği ve koordinasyonu ◦ Yerel ve uluslararası projelerin araştırılması ve geliştirilmesi Görünürlük ve sosyal medya platformu.

Anaokulları ile işbirliği Aktiviteler ile program ve aylık takvim oluşturma Sohbet yoluyla İngilizce pratiği yapmak için çevrimiçi ve canlı etkinlikler düzenlemek Bitola’daki Kültür Merkezini Desteklemek ve yerel Webinarlar çevrimiçi toplantıları araştırmak,

KATILIMCI PROFİLİ

 

Avrupalı ​​gönüllüleri bu bölgede ağırlamak yerel topluluk üzerinde çok büyük bir olumlu etkiye sahip olacak, Avrupa değerlerinin paylaşılmasına ve tanıtılmasına katkıda bulunacaktır.

Kurumumuzla birlikte çalışan ESC gönüllülerinin görevlendirildikleri projelere yatırım yapmaları bizim için önemlidir.

Birlikte Makedonya’daki çalışma ekibine ve aynı zamanda Bitola topluluğuna geliştirmeye ve değer katmaya kararlıdır.

Makedonca ve İngilizce öğrenmeye ve aynı zamanda kişisel beceri ve yetkinliklerini geliştirmeye motive olmuş ESC gönüllüleri aranıyor.

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version