Site icon Erasmusgram

Kuzey Makedonya Kısa Dönem Erasmus+ Projesi

Ev sahibi kurum hakkında

Gönüllüler Merkezi Üsküp 17 yılı aşkın bir süredir varlığını sürdürmektedir. Gençlik değişimi, gönüllülük, aktivizm söz konusu olduğunda Makedonya’nın önde gelen STK’larından biriyiz, tanınabilir bir marka ve 8500’den fazla Makedon ve yabancı gönüllü ve gençlik aktivistinin geçtiği bir kurum.

Kuruluş olarak ana hedefi, gençlere farklı alanlarda hem yerel hem de uluslararası yaygın eğitim fırsatları vermektir.

Gönüllülük, milliyeti, dini, cinsiyeti, siyasi, ekonomik veya sosyal statüsü ne olursa olsun gençleri birbirine bağlarken bizim tarafımızdan da desteklenen büyük ve önemli bir fikirdir.

 

Çok kültürlü bir sivil topluma katkıda bulunmayı, mevcut demokratik yapıları güçlendirmeyi, gençleri bireysel yetenek ve becerilerini geliştirmede desteklemeyi ve gençler arasında daha yakın işbirliğini teşvik etmeyi amaçlıyor.

Proje Tarihleri: 15 Şubat 2023 – 15 Nisan 2023
Proje Süresi: 2 Ay (59 gün)
Ülke: Kuzey Makedonya
Gönüllü Sayısı: 3 (Üç) Erkek

Son Başvuru : 05 Şubat 2023, saat 23.00

Gönderici kuruluş (ASID) koordinatörlüğünde yürütülen yukarıda özet bilgileri bulunan projemizin kısa dönem hareketliliği için 18 – 30 yaş arası 3 erkek katılımcı aranmaktadır.

 

Kuzey Makedonya’nın Üsküp şehrinde yapılacak olan projemizde çalışmak üzere seçilecek olan gönüllüler Üsküp Gönüllülük Merkezinde haftalık olarak ev sahibi kurum tarafından planlanan bireysel ve grup aktivitelerine katılacak,  non-formal öğretim metotları farklı kültürlerde çalışma fırsatını elde edecekler.

 

Proje kapsamında gidiş – dönüş uçak bileti, konaklama, cep harçlığı (aylık 90 €) ve yemek bedeli (aylık 100 €) projemiz dahilinde karşılanacaktır. Proje ile ilgili detaylar için bilgi paketini dikkatle inceleyiniz.

 

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version