Site icon Erasmusgram

Kuzey Makedonya 7 Ay ESC Gönüllülük Projesi

Proje kapsamında seyahat masrafları, konaklama ve yemek masrafları karşılanacaktır.

Gönüllü her ay cep harçlığı alacaktır.

ECE Bitola’nın ofisi, Bitola şehir merkezinde bir evde yer almaktadır. Evin her katı 100 metrekare olmak üzere iki katlıdır. Bu kısa süreli etkinlikle, organizasyonun kapasitesini artırmak, gelecekteki ESC gönüllüleri için daha fazla ofis veya konaklamaya sahip olmak için evin birinci katını yeniden düzenlemek istiyoruz.

Bu süreç için boyama, ahşap işçiliği, pencere onarımı vb. için profesyonelleri işe alacağız.

Yeniden adaptasyon sürecinde, profesyonel ECE Bitola’nın tüm yerel üyeleri tarafından desteklenecek, bu nedenle ESC gönüllüleri süreci aşağıdaki gibi basit görevlerle destekleyecek: temizlik , duvarları boyamak, eski mobilyaları onarmak, duvar resimleri yapmak, kentsel bahçe işleri, atıkları geri dönüştürmek.

Birinci katın yeniden düzenlenmesi dışında organik tarım için bir bahçe hazırlayacağız. Tesisimizin bir parçası olan bahçe 250 metrekaredir. Bu etkinlik kapsamında geri dönüşüm, organik tarım, bahçıvanlık, boyama, ahşap işçiliği, 3D baskı vb. konularda atölyeler düzenleyeceğiz.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllünün odayı diğer gönüllü ile paylaşması gerekecektir.

Müsait yer varsa gönüllünün kendi odası olacaktır. Gönüllüler, ECE Bitola’nın tesislerinde veya ortak bir dairede kalacaklardır.

Konaklama internet erişimine sahip olacak ve şehir merkezine 5 dakika uzaklıktadır. Gönüllüler ortak mutfak ve banyoya sahip olacaklar. Yerel ulaşım – Bitola, toplu taşıma araçlarını kullanmamaları için gönüllülere bisiklet sağlayacağımız küçük bir kasaba.

ETKİNLİK SIRASINDA EĞİTİM

ECE Bitola, gönderen kuruluşla birlikte ana sorumluluklarımızın bir parçası olarak gönüllünün uygun şekilde hazırlanmasını sağlayacaktır.

Seçilen gönüllü, ayrılış öncesi eğitim alacak ve önceki ESC gönüllüleriyle buluşacak ve kültür şoku ile nasıl başa çıkılacağı, uluslararası ortamda egzersiz yoluyla ekip çalışması deneyimi vb. çalıştaylardan geçecek. projeleri değerlendirmeye yardımcı olacak

KATILIMCI PROFİLİ

ECE Bitola’nın düzenli etkinliklerini destekleyecek, öğrenmeye ve bilgilerini paylaşmaya istekli gönüllüler arıyoruz.

Yaygın eğitim, sivil toplum sektörü, proje ve organizasyon yönetiminde daha fazla pratik deneyim kazanmak, Erasmus+ fırsatları ve gelecekte nasıl kullanabilecekleri hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen kişileri dahil etmek istiyoruz

Proje tarihleri: 2 Mart 2022 – 2 Kasım 2022

Hangi ülkelerden başvurular kabul ediliyor?

Avusturya, Bosna Hersek, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Estonya, Yunanistan, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, İrlanda, İzlanda, İtalya, Litvanya, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Sırbistan, Rusya Federasyonu, İsveç, Slovenya, Slovakya, Türkiye, Birleşik Krallık, Ukrayna

Proje nerede gerçekleşecektir?

Bitola , Kuzey Makedonya

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

Exit mobile version