Site icon Erasmusgram

Yunanistan , Kozani : 1 Ay Gençlik Festivali Gönüllülük 2024

FAALİYET TANIMI

ESC Gönüllü Ekiplerimizin bir üyesi olarak kültürü, gençliğin güçlendirilmesini ve Avrupa dayanışmasını kutlayan bir festival olan Kozani Gençlik Festivali 2024’ün organize edilmesinde önemli bir rol oynayacaksınız.

 

Bu etkinlik yaratıcılığın sergilendiği, kültürlerarası diyaloğun teşvik edildiği ve aktif vatandaşlığın teşvik edildiği canlı bir platformdur.

 

Katılımınız sayesinde, toplum üzerinde anlamlı bir etki yaratma hedefimize uygun olarak etkinlik yönetimi, ekip çalışması ve topluluk katılımı konularında uygulamalı deneyim kazanacaksınız.

 

Katılımınız yalnızca festivalin başarısını desteklemekle kalmayacak, aynı zamanda liderlik, proje planlama ve kültürler arası iletişim becerilerinizi de geliştirecektir.

 

 

Tüm katılımcılar için unutulmaz bir deneyime katkıda bulunacak yenilikçi fikirlerinizi ve coşkunuzu eyleme geçirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz!

 

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Proje Yunanistan’ın Kozani kentinde Eani’deki “Elimeia 3” otelinde gerçekleşecek. Katılımcılar banyolu (havlular dahil) çift/üç kişilik odalarda konaklayacaktır.

 

Konaklama ve tam pansiyon yemekler (kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği) organizatörler tarafından karşılanmaktadır. Aiani, Yunanistan’ın Kozani Bölge Birimi’nde küçük tarihi bir kasabadır.

 

Polyfytos Gölü yakınında, dağlık uzak bir bölgede yer almaktadır. Her gönüllü, günlük ulaşım ve diğer küçük masrafları karşılamak üzere GO Alive’dan banka havalesi ile gönüllü desteği olarak 120 Euro (günlük 4 Euro) alacaktır.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

Kozani Gençlik Şenliği gönüllüleri 3 ayrı alt takıma ayrılacak ve buna göre eğitim alacaklar:

 

A-Gençlik Şenliği gönüllüleri, Etkinlikler, festivalin kalitesini ve etkinliklerini sağlayacak, temaları seçecek, çalıştayları koordine edecek ve katılımcı kuruluşlara destek verecek. .

 

P-Gençlik Festivali gönüllüleri Organizatörler, sosyal medya, web sitesi yönetimi, fotoğraf, video düzenleme ve tanıtım materyalleri oluşturma yoluyla festivalin tanıtılmasına odaklanıyor.

 

R-Youth Fest gönüllüleri olan Koşucular lojistik destek, mekan hazırlıkları vb. konulardan sorumlu olacaklar.

 

KATILIMCI PROFİLİ

 

– 18-30 yaş arası 20 katılımcı – Cinsiyet dengesi önemlidir

 

– İdeal minimum İngilizce seviyesi B1 – Motivasyonlu ve ESC program etiğinden ilham alan.

 

İdeal gönüllümüz, gençliğin güçlendirilmesi ve kültürel değişim konusunda tutkulu olan kişidir. Açık fikirli, uyarlanabilir ve yeni deneyimleri kucaklamaya hazır olmalısınız.

 

Avrupa Dayanışma Programı gönüllülük faaliyetleri, tüm AB ülkeleri, AB dışı program ülkeleri (İzlanda, Kuzey Makedonya, Türkiye, Lihtenştayn) ve AB’ye komşu ortak ülkeler de dahil olmak üzere çok çeşitli ülkelerden katılımcıları ağırlamaktadır.

Proje tarihleri: 7 Mayıs – 7 Haziran

 

Bilgi paketi ve başvuru formuna erişmek için tıklayınız

 

Whatsapp kanalımıza katılarak duyurulardan anında haberdar olmak için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version