Site icon Erasmusgram

Kosova , Priştine 5 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Bu, belirli bir gençlik projesinin tüm yönlerini organize etmek için gençlerin, Uluslararası Proje ve Gençlik Çalışmalarında Etkinlik Yönetimi için gençlik çalışanlarının sosyal becerilerini geliştirmek için uygun şekilde tasarlanmış özel bir eğitim kursudur.

 

Yaratıcılığınızı, formalitenizi, hırsınızı ve sahada kullanmak için hevesinizi nasıl birleştireceğinizi, beklenmedik durum yönetimini öğrenmeyi, Proje konsepti oluşturmayı, ekibi planlamayı, etkinlik pazarlama sürecinin kaynaklarını ve yönetimini ve projenin kalite kontrolünün önemini öğrenirsiniz. !

Dünya çapında topluluk projelerini hedefleyen önemli projeler ve etkinlikler oluşturmak ve yönetmek için yaratıcı insanlara ihtiyaç duyan daha fazla gençlik projesi var.

Neden bu kursa başvurmalısınız?

Bu yoğun kurs sizin için ideal seçimdir, becerilerinizi, ilkelerinizi ve bütünü geliştirmek ve ilerletmek için en yaygın etkinliklerin ve gençlik projelerinin planlanmasından, uygulanmasından, denetiminden ve optimizasyonundan bağımsız olarak sorumlu olmanız gerekir!

Nasıl Faydalanacaksınız?

Bu etkinlikte / gençlik proje yönetimi kursunda neler öğreneceğim?

Yükseltilmiş bilgi, beceri ve uygulamalara sahip bu premium program, sizi dinamik ve heyecan verici bir uluslararası Gençlik Çalışması / Gençlik Projeleri topluluğunda kariyerinize başlamaya son derece hazırlıklı hale getirmeyi amaçlamaktadır.

 

10-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Kosova için vizeye ihtiyacınız yoktur.

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version