Site icon Erasmusgram

KORE’ de 2020 MMCA Uluslararası Araştırma Bursu

Ulusal Modern ve Çağdaş Sanat Müzesi, Kore (MMCA) 2020 MMCA Uluslararası Araştırma Bursu için başvuruları memnuniyetle davet etmektedir.
Program, Kore modern ve çağdaş sanatı ile ilgili araştırma fikirlerini geliştirmek ve paylaşmak isteyen Asya, Afrika, Orta Doğu, Doğu Avrupa, Orta ve Güney Amerika’dan küratörler, araştırmacılar, eleştirmenler ve eğitimciler dahil sanat profesyonellerine açıktır.
Seçilen üç katılımcı, program boyunca entelektüel destek sağlayacak danışmanlarla eşleştirilecektir. Onlara müzeleri ve bienalleri ziyaret etme, uluslararası konferanslara katılma ve düşüncelerini ve deneyimlerini Kore’deki diğer araştırmacılar ve sanatçılar ile paylaşma fırsatları sunulacak.
Kültürel Ortaklık Girişimi Projesi (CPI) kapsamında, MMCA Uluslararası Araştırma Bursu Kore Kültür, Spor ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenmektedir.

  1. Program ne kadar sürecek ? : 4 ay (Temmuz – Ekim, 2020 )
  2. Kabul Nitelikleri nelerdir ?

Seçilen Katılımcılara ne gibi finansal destek sağlanacaktır ?

Gidiş-dönüş uçak bileti

Katılımcının ikamet ettiği yerin yakınındaki havaalanından Seul, Kore’ye gidiş-dönüş uçak bileti (ekonomi sınıfı)

Konaklama

Üniversite kampüsünde bireysel bir stüdyo birimi sağlanacaktır.

Aylık ödenek

Gıda, ulaşım, vergiler, kamu hizmetleri, giriş ücretleri, vb. İçin ayda 900.000 Kore Wonu her ayın sonunda katılımcının Kore banka hesabına yatırılacaktır.

Korece dil kursu eğitim ücreti

Tüm katılımcılar Kore dili kursuna katılmakla yükümlüdür

Yolcunun sigorta ücretleri

Ev sahibi kurum tarafından standart bir sigorta teminatı sağlanacaktır. Ayrıntılı bilgi katılımcının varışında verilecektir. Herhangi bir ek sigorta katılımcılar tarafından düzenlenebilir ve karşılanabilir.

SON BAŞVURU TARİHİ 3 MAYIS 2020

BAŞVURU SÜRECİ, DAHA FAZLA DETAY VE OFFİCİAL LİNK İÇİN TIKLAYINIZ

Exit mobile version