Site icon Erasmusgram

Konuşturan İngilizce Kursu (A2 — B1)

Kursa 4 Gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kursun anlatım dili Türkçe

 

Kurs 5 bölümden oluşmaktadır.  28 ders bulunmaktadır.  8 saat  toplam uzunluğa sahiptir.

 

Kurs sonunda bitirme sertifikası alabileceksiniz.

Kurs Hakkında

 

İngilizce Kursunda, bir yabancı dili öğrenmenin sürekli tekrar ve tekrarlamayla mümkün olduğunu belirtmiştim. Örneğin, bir kelimeyi sadece bir kez duyduğunuzda, onu konuşurken kullanmanız neredeyse imkansızdır.

 

Bu yüzden, öğretmenin ders sırasında sık sık tekrar etmesi gerekmektedir. Öğrenci daha sonra okuma ve dinleme gibi etkinliklerle öğrendiklerini pekiştirecektir.

Masa örneğine devam edersek, A0 ve A1 seviyelerinde günlük hayatta sıkça karşılaşacağımız somut kelimeler bulunmaktadır.

 

Bu nedenle, öğrenmek ve akılda tutmak biraz daha kolay olabilir. Ancak A2 ve B1 seviyelerine geldiğinizde, kelime yoğunluğu biraz daha soyut ve karmaşık kelimelere doğru kayar. Yine de, bu seviyelerde de sürekli tekrar ve sık tekrar yapılması önemlidir.

Türkiye’de yapılan en büyük hata, İngilizceyi değil, İngilizce hakkında bir şeyler öğretmektir. Aslında, çocuklar nasıl öğreniyor? Kurallarla mı? Elbette hayır.

 

Çocuklar anadillerini, ebeveynlerinden ve çevrelerinden sık sık duyarak öğrenirler ve 9-10 yaşına geldiklerinde ancak kurallarla tanışırlar. Bu durum sadece çocuklar için geçerli değildir.

 

Örneğin, Hollanda’da neredeyse herkes İngilizce konuşabiliyor. Bir kişiyle bile, İngilizce bilmediğini söyleseniz bile anlaşabilirsiniz. Ancak sorarsanız, Türkiye’deki ortaokul öğrencisi kadar kuralları bilmeyebilir. Aslında, kuralları bilmek gerekmez. Önemli olan konuşmaktır.

 

“I love you” cümlesini tam bir cümle olarak öğrenmek ve daha sonra özne, yüklem ve nesneyi öğrenmek önemlidir. Aksi takdirde, özne, yüklem ve nesne ilişkisini kurmaya çalışırken maalesef konuşamayız.

Sana, bana ve kursa gelecek olursak, İngilizce öğrenebilirsin!

 

NOT: Ücretsiz Kontenjan dolmuştur. Diğer fırsatlar için bizi takip edebilirsiniz

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

 

Exit mobile version