Site icon Erasmusgram

Kolombiya Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

ActionAid’in bir üyesi olan Alianza por la Solidaridad, eşitsizliklere karşı ve insan haklarının tanınması için mücadele eden aktif bir vatandaşlığa ulaşmayı hedefliyor.

Cinsiyete dayalı şiddeti ortadan kaldırmak, göçmen hakları ve iklim adaleti için kalkınma işbirliği ve eğitim projeleri yürütür.

 

Tumaco’daki ofisimizde bize katılın! Kadın haklarıyla ilgili her eyleme katılma şansına sahip olacaksınız, bu da kırsalda kadın gerçeğine uyarlanmış stratejiler düzenleyip planlamak, toplumsal cinsiyet bakış açısıyla girdiler ve katılımcı grup metodolojileri üretmek, eğitimleri ve farkındalıkları gözden geçirip oluşturmak anlamına geliyor.

 

Ayrıca kadın örgütlerinin ve yerel ağların eklemlenmesini desteklemek için işbirliği yapacaksınız. Deneyiminizin sonunda, kadın liderliğini ve insan hakları uygulamalarını güçlendirmek için saha faaliyetlerini nasıl yürüteceğinizi bileceksiniz.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Diğer insanlarla ancak bireysel yatak odası ile yaşama şansına sahip olacaksınız.

 

Konaklama masrafları ve elektrik faturaları organizasyon tarafından karşılanacak ve telefon kartı verilecektir. Ev ofise yakın olacak.

Yiyecek ve yerel ulaşım dahil olmak üzere kişisel harcamalarınız için aylık 570 € ödenek alacaksınız. Ayrıca bir sağlık sigortası (Henner) kapsamında olacaksınız.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Alianza por la Solidaridad’a giriş, Avrupa Dayanışma Teşkilatı’na giriş, kuruluşların ve gönüllülerin sorumlulukları ve hakları, Youthpass, Henner sigortası ve SHEA gibi konuları kapsayacak bir eğitim alacaksınız.

 

Ek olarak, feminist liderlik, toplumsal cinsiyete dayalı şiddeti önleme ve üretkenlik ve üreme hakları konusunda daha özel olarak eğitileceksiniz. Gönüllülüğünüzün sonunda, multidisipliner bir ekiple çalışma konusunda deneyim kazanmış olacaksınız.

KATILIMCI PROFİLİ

Bir takımda öğrenmeye ve çalışmaya istekli ve bağlama uyum sağlayabilen bir kişi arıyoruz.

 

Feminizm, toplumsal cinsiyet, kadın hakları ve pozitif erkekliklerin öğrenilmesi ve becerilerinin geliştirilmesine yönelik ilgi ve motivasyon.

 

STK’larda veya derneklerde daha önce herhangi bir deneyim, toplumsal cinsiyet konularında temel bilgiler ve İspanyolca becerileri bir varlık olacaktır.

 

Göçmenseniz, kırsal kesimde yaşıyorsanız, sınırlı ekonomik desteğiniz varsa veya herhangi bir başkasıysanız kaydolmaktan çekinmeyin, bu fırsat herkes içindir!

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version