Site icon Erasmusgram

Kolombiya Hükümeti Bursları 2021 – 2022

Kolombiya Hükümeti Bursu  2021-2022 akademik yılı için başvuruları kabul ediyor.

Burs, bir Yüksek Lisans ve Doktora derecesi programı üstlenmek için sunulmaktadır. Kolombiya üniversiteleri, dünya standartlarında yüksek öğrenim ve araştırma fırsatları sundukları için birçok uluslararası öğrenciyi cezbetmektedir.

Hala harcamalar için endişeleniyor musunuz? Endişelenme; burs tamamen finanse edildiğinden, uluslararası öğrencilerin Kolombiya’da okumakla ilgili tüm masrafları karşılanacaktır. Uluslararası öğrencilere elli burs verilmektedir.

Çok sayıda başvuru olacağı için burs rekabetçidir, bu yüzden her şeyi önceden hazırladığınızdan emin olun. Tüm adaylar kültür ve eğitim sisteminin çeşitliliğini deneyimleme şansı bulacak.

Bu burs programı için başvuru ücreti şartı yoktur.

Kolombiya hükümet bursunun süresi, yüksek lisans programı için yirmi dört ay ve doktora programı için otuz altı aydır. Burs tüm uluslararası öğrencilere sunulmaktadır.

Ayrıca yüksek lisans programı için sunulan diğer bursları da kontrol edebilirsiniz. Yurtdışında ücretsiz eğitim almak için iyi bir fırsat, bu nedenle başvurmak istiyorsanız, tüm prosedürü son başvuru tarihinden önce tamamladığınızdan emin olun.

Şartlar

Herhangi bir ülke vatandaşı bu bursa başvuru yapabilir

Adayların başvuru yapması için lisans derecesine sahip olması gerekir.

Bursun Sağladığı Faydalar Nelerdir?

Öğrenim ücretinden muaf olacaksınız.

Maaş alacaksınız.

Akademik giderleriniz için ödenek alacaksınız.

Sağlık sigortanız yapılacaktır.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

Exit mobile version