Site icon Erasmusgram

Kodlama Serüveni – Programlamanın Temelleri Kursu

Kursa 2 gün içerisinde kaydolursanız ömür boyu ücretsiz erişim sağlayabilirsiniz.

Kurs 9 bölümden oluşmaktadır. 85 ders bulunmaktadır. 10 saat 28 dakika toplam uzunluğa sahiptir.

Kursun anlatım dili Türkçedir

Kurs sonunda bitirme sertifikası alabileceksiniz

Bu kurs ile Kodlama ve Algoritma öğrenmeden önce gereken teknik alt yapıyı oluşturabileceksiniz

Bu Kurs ile Neler Öğreneceksiniz

  • Eğitim; algoritmayı ve kodlamayı öğrenmenizden önce sağlam bir şekilde altyapıyı geliştirmenizi amaçlıyor. Teknik bilgilerin haricinde, Türkçe önceliği ile alan terminolojisi -doğru kullanımı ile- kavrayabileceksiniz.
  • Bilgisayar verilerini nasıl saklandığını, nasıl işlediğini, programların alt düzeyde nasıl çalıştığını, ilk kod nasıl yazıldığı tarzında  çok sayıda sorunun cevabı bu eğitim ile bulabileceksiniz.
  • Ağ konusu, ağ topolojileri, veriler bir ortamdan diğer bir ortama iletildiği zaman ki yaşanan serüveni, iletişim protokollerini ve nasıl çalıştığı  zihninizde canlanacaktır.
  • HTML ve CSS konularını özünden anlayacaksınız ve ezberden kurtularak kavrayabileceksiniz. Web sitesini kurarken uygulanacak bütün kademeleri öğreneceksiniz.
  • Algoritmanın mantığını, programlama dilinin ilişkisini, algoritmanın basamak basamak iletilmesi gibi konular örnekler ile öğrenebileceksiniz. 
  • Kendi kendinize öğrenme hazzını tadarak, bu tada bağlı kalmanızı ve serüvene başlayıp  yolunuzu çizmenizi sağlıyor.

Kurs Tanımlaması

 

Çok fazla sayıdaki farklı programlama dillerinin alt seviyede nasıl ortaklaştıklarını ve işletildiklerini öğreneceksiniz,

İnternetin yazılımsal ve donanım olarak işleyiş şeklini, modelleri, cihazları ve protokolleri  mercek altında izleyebileceksiniz.

HTML ve CSS konularının yalın ve anlaşılabilir seviyede temel bilgiler ile ve bir web sitesini inşa ederken karşılaşacağınız  durumlar ile  beraber deneyimlebileceksiniz.

Kursa ücretsiz kaydolmak için tıklayınız

Exit mobile version