Site icon Erasmusgram

Kız Kardeşim Projesi Bireyler için Online Finansal Bilinç Eğitimi

Habitat Derneği’nin yürüttüğü Girişimcilik Programı Kız Kardeşim Projesi kapsamında, University4Society ile yerel iş birliğinde online olarak Bireyler için Finansal Bilinç Eğitimi gerçekleştirilecektir. Kadınların dijital dünyada ve internet güvenliği konuları kapsamında farkındalığının artırılması amacı ile  uygulanacak Kız Kardeşim Projesi Bireyler için Finansal Bilinç Eğitimi 23 Ekim 2020 tarihinde online olarak gerçekleşecektir.

Eğitim, her yaş aralığında olan ve kendisini bu alan içinde bilgi sahibi olmaya istekli ve kendisini geliştirme konusunda istekli olan herkes açıktır.

Etkinliğe katılım ücretsizdir.

 

Eğitim İçeriğinde Neler var ?

Proje Hakkında

Kadınların  ekonomik yaşama katılım konusunda gerekli olan bilgiye ve beceriler ile donatılıp  toplumsal ve ekonomik konumlarında güçlendirilme ve ekonomik kalkınma için aktif bir şekilde rol olmasını desteklenmesi amacı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca-Cola Türkiye iş birliğiyle yürütülen Kız Kardeşim Projesi, bu eşitsizlik durumunu ortadan kaldırmak konusunda  önemli bir  role  sahip olması  2018-2019 senelerinde  40 şehirde  gerçekleştirilen finans, bilişim, iletişim ve girişimcilik eğitimleri ile  20.000’den fazla kadına ulaştı.

Ayrıca 2018 senesinden itibari ile yolda olan gezici eğitim tırı ile 1.700’den fazla kadına ulaştı. 2019 senesinde bunlara artı olarak , kadınların gıda girişimciliğiyle ilgili iş geliştirme sürecinde 11 kadına hibe destek sağlanmıştır.

2020 dönemi kapsamında Kız Kardeşim Projesi, eğitim müfredatlarıyla ve gezici eğitim tırıyla  10.000 kadına ulaşmayı hedefliyor. Yerel Lezzet Programı kapsamında hibe almaya hak kazanan kadınlar eğitim programları ile  2020 senesinde de desteklenecektir.

Eğitimin Tarihi: 

23 Ekim 2020 Perşembe 19:00 – 21:00

Eğitim için Son Başvuru Tarihi:

22 Ekim 2020 – 23:59

Online olarak gerçekleştirilecek eğitim için link,  linkini katılımcılara başvurduğunuz  e-mail hesabınıza yollanacaktır.

Başvuru Linki tıklayınız 

Exit mobile version