Site icon Erasmusgram

Ücretsiz Kişisel Gelişim seti 6,56 GB

Kişisel eğitim seti içerisinde, fotoğrafçılık dersinin görsel eğitimlerini bulacaksınız. 

Hedef belirleme teknikleri ve başarı motivasyonu
Hızlı okuma kursu
Hızlı öğrenme teknikleri ( 10 kat daha hızlı öğrenme )
Kara kalem Eğitim Seti
Kara kalem çizim eğitiminin ingilizce versiyonuna
Mutlu ve Başarılı çocuk yetiştirmenin yöntemlerine
Çizimin sırları eğitimine
Üretken olmak ( Daha az zamanda, daha fazlasını başarmak )

Kişisel gelişimi setinin ücretsiz bir şekilde tarafınıza sunulmuş ve halka amme edilmiştir.

RAR ŞİFRESİ : @KekikAkademi

ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu set ile kişisel gelişiminize fayda sağlayacağını ve ilgi alanınıza göre katkı sağlayacağını umuyoruz. Çok fazla konuda verilen bu eğitimler kişisel gelişiminizin için size uygun olanını seçmeniz açısından da avantaj.

NEDEN KİŞİSEL GELİŞİME ÖNEM VERMELİYİM ?

Kendimize belirli hedefler koyuyoruz. Bu hedeflere ulaşmak  için ilerlemek , geliştirmek için bilgiye ihtiyaç duyarız. Dünyaya bakış açımızı değiştirerek, olaylara yaklaşımımızın farklılık gösterdiğini fark edeceğiz. Bizden sonra daha yaşanılır daha iyileşmiş bir dünya bırakmak ve katkı sağlamak için kişisel gelişimimize önem vermeliyiz. Özellikle karantina döneminde online platformda paylaşılan bilgilerin bu kadar artması ve bilgiye erişimin bu kadar kolay olduğu bir süreçte, bu fırsatı değerlendirmek ve krizi fırsata çevirmek için iyi bir zaman olduğunu göz ardı etmemek gerekiyor. 

Erasmusgram; sizlere yabancı dil gelişiminiz için çok fazla kaynağı ücretsiz olarak erişmeniz için size sunuyor. Oluşturduğumuz ağ ile çok fazla sayıda insanın sadece bir tıklama ötesinde bilgiye bu kadar rahat erişmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Motivasyonel olarak düştüğümüz zamanlarda bunu nasıl aşacağımızı, nasıl eksiden artıya geçeceğimizi içeren bilgiler de bu yazımızdaki linkte mevcuttur. Bu yüzden başlamadan önce motivasyonun önemi ve bu motivasyonu olumlu duruma çevirip hırs ile kendi içimizdeki problemleri çözerek bizi başarıya götürecek yolu çizmemiz gerekiyor. Tabi bu kişisel gelişimin yaş ile alakalı bir durum olduğunu düşünmemek gerekiyor çünkü kaç yaşında olursak olalım daima kendimizi geliştirmemiz gerektiğini ve kendimizde farklı yönleri ve becerilerimizi ortaya çıkarabileceğimizi unutmamamız gerekiyor. Tolstoy’un bisikleti diye bir kavramı hatırlamak gerekiyor.

Özellikle ülkemizde bireyler hobi edinerek büyümüyor. Hobilerimizle yaşamıyoruz yani bunu küçükken alışkanlık haline getirmiyoruz. Sebebi ise bu seçenekler sunulmuyor ve sadece okula odaklanan ve tüm başarının okuldan geleceğine inanan toplum ritüeline sahip olmamızdan kaynaklanıyor. Belirli bir noktadan sonra ise hayat kaygılarından dolayı bunları gün yüzüne çıkarmıyoruz. Yurt dışına çıktıysanız eğer özellikle kuzey ülkelerinde her bireyin mutlaka edindiği hobiye zaman ayırdığını ve yaşam kalitesini arttıran mutluluk kaynaklarından birisinin ise bu olduğunu görürüz.  Kişisel gelişimimiz için sarfettiğimiz çabanın heves olarak kalmaması gerekiyor.

Sizin de kişisel gelişim üzerine arşiviniz var ise ve bunu Erasmusgram ile paylaşarak çok daha fazla insana erişilebilir olmasını istiyorsanız mutlaka bizimle iletişime geçiniz. Sevgiyle kalın

Exit mobile version