Site icon Erasmusgram

Katar Üniversitesi Yüksek Lisans – Doktora Burslar | Tüm Masraflar Karşılanıyor

Katar Üniversitesi Uluslararası Öğrenciler İçin 2021 Güz Burslarına Başvurun.

Katar Üniversitesi, Uluslararası Öğrencileri ve Katarlı Öğrencileri Tamamen Finanse Edilen  Yüksek Lisans Derecesi veya Doktora Derecesi almaya davet ediyor.  Katar Universitesi, başkenti Doha’da bulunan Katar’da bulunan bir devlet araştırma üniversitesidir. Üniversite, ülkedeki tek Devlet Üniversitesidir. Üniversite Ülkede 1 Numaradır.

İlkbahar 2021’e başvurmayı kaçıranlar  Artık Sonbahar 2021 Kayıtlarına başvurabilirler. Katar’daki Burs, Uçak Biletleri dahil tüm Masrafları karşılayacaktır.

Tüm Başvuru ve Belgeler Online olarak sunulmalıdır. Katar’da Eğitim ile ilgileniyor musunuz? Masrafların tamamı Üniversite ve Katar Hükümeti tarafından karşılanacaktır. Bu En Prestijli Burs ve kaçırmayın.

 

Katar Üniversitesi Burslarının Finansal Faydaları

Katar Üniversitesinde çok sayıda Uluslararası Katar Bursu sunulmaktadır. Katar Üniversitesi Bursunun Detayları aşağıda verilmiştir.

Ders Ücretlerinden Muafiyet
Üniversite Konaklama Sağlanması.
Ders Kitapları Ücret Muafiyeti.
Yıllık Gidiş-Dönüş Uçak Bileti.

Hangi Alanlar için Geçerlidir?

Katar Üniversitesi, Uluslararası Öğrenciler için Katar Üniversitesi Bursları tarafından sunulan Tüm Akademik Programlar ve Bölümler sunmaktadır. Lütfen Aşağıdaki Alanlarınızı ve Bölümlerinizi Kontrol Edin.

Katar Üniversitesi Bursları 2021 Uluslararası Öğrenciler için son başvuru tarihi 1 Mart 2021’dir.

Akredite bir yüksek öğrenim kurumundan lisans veya yüksek lisans derecesi almış veya YÖK tarafından tanınan adaylar  ve diğer tüm Kabul şartlarına erişmek için tıklayınız

Başvuru için tıklayınız

Exit mobile version