Site icon Erasmusgram

Kariyer Gelişimi için Ücretsiz İngilizce Kursu

Pennsylvania Üniversitesi tarafından oluşturulan ve ABD Dışişleri Bakanlığı Eğitim ve Kültürel İşler Bürosu, İngilizce Dil Programları Ofisi tarafından finanse edilen Kariyer Gelişimi için İngilizce’ye hoş geldiniz.

Kursa kayıtlı yaklaşık 1,5 milyon öğrenci var

Bu kurs, kariyerlerini küresel pazarda ilerletmekle ilgilenen kişiler için tasarlanmıştır. Bu kursta, kendi ülkenizdeki aynı süreci karşılaştırırken Amerika Birleşik Devletleri’ndeki iş arama, başvuru ve mülakat süreci hakkında bilgi edineceksiniz.

Bu kurs aynı zamanda profesyonel hedeflerinize ulaşmak için kelime dağarcığınızı geliştirirken ve dil becerilerinizi geliştirirken küresel kariyer yolunuzu keşfetme fırsatı da verecektir.

Bu Kurs ile Hangi Kazanımları Elde Edeceksiniz?

İletişim

İngilizce dili

Kariyer Gelişimi

Yazı

Bu kurstaki

ilk ünite, ABD iş başvuru sürecini tanıtacak ve ilgi alanlarınıza ve becerilerinize uyan işleri belirlemek için stratejiler sağlayacaktır.

Ünite 2, profesyonel görünümlü bir özgeçmiş oluşturmak için gerekli adımlarda size yol gösterecektir.

Ünite 3‘te açık ve özlü bir ön yazı hazırlamak için çalışacaksınız. Kursun son ünitesi, ağ oluşturma ve görüşme becerilerine odaklanır.

Herkes bu kursu ücretsiz olarak alabilir. Ücretsiz Coursera Onaylı Sertifika almak istiyorsanız lütfen Mali Yardım formunu doldurun.

Aksi belirtilmedikçe, tüm kurs materyalleri Creative Commons 4.0 Atıf lisansı altında yeniden kullanım, yeniden kullanım ve ücretsiz dağıtım için mevcuttur.

Her İngilizce öğrenen kişi için doğru seviyede günlük haber makaleleri yayınlayan Newsela tarafından ek okuma materyalleri sağlandı.

 

Kursa sağlayan üniversite hakkında

 

Pennsylvania Üniversitesi (genellikle Penn olarak anılır), Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan özel bir üniversitedir.

Ivy League’in bir üyesi olan Penn, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki dördüncü en eski yüksek öğrenim kurumudur ve kendisini Amerika Birleşik Devletleri’nde hem lisans hem de lisansüstü eğitim alan ilk üniversite olarak görmektedir.

 

Kursa ücretsiz kaydolmak ve Erişmek için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version