Site icon Erasmusgram

Kanada , Trent Üniversitesi Bursları 2022

Trent Üniversitesi 2022 bursları için başvurular başladı.

Trent Üniversitesi, uluslararası öğrencilere lisans programlarına devam etmeleri için farklı başarı temelli burslar sunuyor.

Trent Universitesi, hem yerel hem de uluslararası öğrencilere kaliteli eğitim vermeyi amaçlayan Kanada’nın önde gelen üniversitelerinden biridir.

Ayrıca, iyi bir akademik geçmişe sahip yerel ve uluslararası öğrencilere hak kazanmak için finansal yardım da sağlar.

Burslar sınırlı sayıda sunulmaktadır, bu nedenle başvurunuzu tamamladığınızdan ve burs başvurusunda bulunduğunuzdan emin olun.

Trent Üniversitesi burslarının listesi.

IB Giriş Bursları

IB giriş bursu sadece IB diploma programına kayıtlı öğrenciler içindir. Bu burs diplomanın ilk yılında verilecek ve kısmen finanse edildiğinden barınma ve yemek masraflarını değil, sadece eğitim masraflarını karşılayacaktır.

Trent uluslararası programı öğrenim harcı bursu

Trent programı öğrenim harcı bursu uluslararası öğrenciler içindir ve kısmen finanse edilmektedir; barınma ve yemek masraflarını değil, sadece akademik masrafları karşılayacaktır. Uluslararası öğrencilere verilecek burs miktarı 2700$ olacaktır.

Trent United World College (UWC) bursları

Trent United dünya kolej bursu, United world koleji tarafından  akademik ilerleme gösteren uluslararası öğrencilere sunulmaktadır. Uluslararası öğrencilere verilecek burs miktarı 2700$ olacaktır. Konaklama ve yemek masraflarını değil, sadece akademik masrafları karşılayacaktır.

Akçaağaç yaprağı liderlik Ödülü

Akçaağaç yaprağı eğitim okul sistemi bu ödülü uluslararası öğrencilere sunmaktadır. Akademik, konut ve yemek masraflarını karşılayacak şekilde tamamen finanse edilmektedir. Uluslararası öğrencilere verilecek ödül sayısı 2000$’dan itibaren olacaktır. Bu ödül, liyakate göre yılda sadece beş öğrenciye verilecektir.

Burs içi uygunluk kriterleri :

Kanada’daki Trent Üniversitesi bursları için uygunluk kriterleri.

Dünyanın her yerinden adaylar bu burs için başvurabilirler.

İyi bir akademik geçmişe sahip adaylar tercih edilecektir.

Yalnızca Kanada vatandaşı olmayan uluslararası öğrenciler başvurabilir.

Başvuru sahipleri İngilizce dilinde yetkin olmalıdır.

Detaylı bilgi ve resmi adresine erişmek için tıklayınız

Exit mobile version