Site icon Erasmusgram

Kampanya : Pegasus Hava Yolları – Kıbrıs 5 Euro + Vergiler

Satış Tarihi: 30 -31 Ocak 2024 (Türkiye yerel saati itibariyle 30 Ocak saat 08:15’ten başlayıp, 31 Ocak saat 23:59’a kadar satışın ve biletlemenin tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir.)

 

Uçuş Tarihi: 12 Şubat – 4 Nisan 2024

 

Geçerli Hatlar: Bu ücret duyurusu, toplam 8.000 koltuk için geçerli olup aşağıda belirtilen Kıbrıs uçuşları için geçerlidir.

 

Ücret: Kıbrıs için fiyatlar 5€ + vergilerden başlamaktadır (vergiler, ilgili tarifeli uçuşlarda seyahat gerçekleştirilen havalimanı/terminal işletmecisine ödenen yolcu servis ücreti veya benzer içerikli maliyet/vergi kalemlerini içermektedir).

 

Koltuk Adedi: Ücret duyurusu, belirli bir ücret sınıfından sunulan 8.000 adet koltuk ile sınırlıdır. Bu koltuklar tükendiğinde, ücretler değişecektir ve bu ücret duyurusuna bağlı olarak hiçbir hak talep edilemeyecektir.

 

Kampanyadan yararlanmak isteyen misafirlerin Pegasus BolBol üyesi olması ve her bir misafirin kendi Pegasus BolBol üyelik numarasını (üyelikte kayıtlı cep telefonu numarasını) girmesi gerekmektedir.

 

Kampanya, flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulaması üzerinden satın alınan biletlerde geçerlidir.

 

Ücret duyurusu, direkt uçuşlar için geçerlidir.

 

 

İndirim kapsamındaki Kıbrıs biletleri yalnızca Süper Eko paket ücretini içermektedir. Kıbrıs hatlarında Süper Eko paket dışındaki paketler için de yalnızca Süper Eko bilet fiyatına indirim uygulanacaktır. Ek hizmetler (koltuk seçimi, yemek, bagaj vb.) ve paketler ayrıca ücretlendirilecek ve indirim uygulanmayacaktır.

 

Ücret duyurusu kapsamında düzenlenen tüm biletler, ilgili ücret sınıfı için Pegasus Genel Kuralları’nda belirtilen iptal ve iade şartlarına tabidir.

 

Belirtilmeyen konularda Pegasus Genel Kuralları geçerlidir.

 

Pegasus, ücret duyurusu süresince kurallarda tek taraflı değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Ücret duyurusu şartları, değişiklik öncesinde gerçekleştirilmemiş işlemler ile ilgili olarak herhangi bir hak oluşturmaz. Bu durumda kazanılmış hak iddiasında bulunulamaz.

 

Kampanyanın geçerli olduğu hatlara erişmek için tıklayınız

 

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version