Site icon Erasmusgram

K.Makedonya , Bitola : 7 Gün Erasmus+ Projesi

“Eğitim Kursu: Yapay Zeka ile Gençlik Çalışmaları”

 

Bu eğitim kursu, gençlik çalışanlarına yapay zekanın eğitimdeki zorluklarını ele almak ve kapsayıcı öğrenmeyi teşvik etmek amacıyla özel olarak tasarlanmıştır.

 

Bitola, Kuzey Makedonya’da gerçekleşecek olan eğitim, EKE Bitola tarafından organize edilecek ve farklı düzeylerde teknoloji deneyimine sahip gençlik çalışanlarını bir araya getirecektir.

 

Bu etkinlik, kaliteli eğitimi desteklemeye ve gençler için yeni fırsatlar yaratmaya odaklanan gençlik çalışanlarına yöneliktir ve yapay zekanın potansiyelini keşfetmeye ilgi duyanlar için idealdir.

 

Katılım, gençlik çalışanlarına ve ortak kuruluşlara hem eğitim sürecinde hem de sonrasında önemli faydalar sağlayacaktır.

 

Bu faydalar arasında gelişmiş beceri ve bilgi, gençlerle daha etkileşim, program geliştirme yeteneklerinin artması, işbirliği ve ağ kurma becerilerinin güçlenmesi, daha iyi karar alma ve risk yönetimi bulunmaktadır.

 

Bu eğitim kursu, şu hedeflere odaklanarak yapay zekanın gençlik çalışmalarında nasıl uygulanabileceğine dair kapsamlı bir anlayış kazanmayı amaçlamaktadır:

 

Hedefler:

 

Gençlik çalışanlarına yapay zeka kavramı ve eğitimdeki potansiyel uygulamalarının tanıtılması.

 

Gençlik çalışanlarını, gençlerle çalışmalarını destekleyebilecek uygun yapay zeka araçlarını ve platformlarını belirleme ve değerlendirme becerileriyle donatma.

 

Yapay zekanın gençlik çalışmalarına entegrasyonu düşünülürken eleştirel düşünce ve etik düşünceyi teşvik etme.

 

Farklı öğrenci gruplarına yönelik kapsayıcı ve kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimlerini desteklemek için yapay zekanın nasıl kullanılabileceğini keşfetme.

 

Farklı kuruluşlardan ve geçmişlerden gençlik çalışanları arasında işbirliğinin ve bilgi paylaşımının teşvik edilmesi.

Bu eğitim kursu, yapay zekanın gençlik çalışmalarındaki rolünü anlamak ve uygulamak isteyen gençlik çalışanlarına interaktif bir öğrenme ortamı sunmayı amaçlamaktadır.

 

Eğitim tarihleri: 21-29 Nisan 2024

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version