Site icon Erasmusgram

K.Makedonya Ağustos ayında Gençlik Değişimi

Bu proje için vizeye ihtiyacınız yoktur. Pasaportunuz ile gidebilirsiniz.

Proje kapsamında seyahat masrafları, konaklama ve yemek masrafları karşılanacaktır.

Katılımcı Gençlik Derneği, 22-29 Ağustos 2021 tarihleri arasında; Popova Shapka, K.Makedonya’da gerçekleşecek olan “It Is All About Love” isimli gençlik değişimi projesinde 18-26 yaş aralığında olan 2 kadın, 2 erkek ve 21-26 yaş arasında 1 grup lideri katılımcılar aranıyor.

Proje için Kuzey Makedonya, İtalya, Yunanistan, Polonya, Türkiye, Macaristan ve Slovenya’dan toplamda 36 genç katılımcı ve genç lideri katılacaktır.

Projenin amacı karşılıklı anlayışı ve kültürlerarası öğrenmeyi teşvik etmektir.

Grup Liderinin motivasyonu yüksek, açık fikirli ve rahat bir şekilde iletişim kuracak derecede ingilizce bilmesi gerekiyor.

Katılımcıların faaliyetler süresince kendilerini ifade etmeye yetecek kadar İngilizce bilmeleri, proje konusuna ilgi duymaları, açık fikirli ve yaratıcı olmaları beklenmektedir. 

Katılımcıların faaliyet süresince 3 öğün yemekleri ve konaklama proje bütçesinden karşılanacaktır. 

Seyahat masrafları, biletlerin gerçek maliyetlerine göre Erasmus+ programı tarafından belirlenen bütçe sınırına kadar geri ödenecektir.

Avrupa Birliği mesafe kuralları gereği yol masrafları 275 EUR’a kadar karşılanacaktır. Yol masrafları, proje faaliyetlerinden 5 hafta sonra banka yoluyla yapılacaktır.

Tüm katılımcılara, programa tam katılmaları koşuluyla, proje sonunda bir Youthpass verilecektir.

NOT: Katılımcı seçerken LGBTQ+ bireylerine öncelik verilecektir.

NOT: Proje deneyimi az olan katılımcılara öncelik verilecektir.

NOT: PRC Testi ücreti karşılanmayacaktır.

NOT: Seçilen katılımcılara infopack mail yoluyla iletilecektir.

Başvuru için tıklayınız

Linkte bulunan formu doldurmanız gerekiyor ve EUROPASS formatında CV’nizi Email konusu bölümüne “About Love – Macedonia” yazdıktan sonra; project@younclusion.com e-posta adresine göndermeniz gerekiyor.

Katılımcı seçimleri yalnızca formu dolduran ve CV’sini email üzerinden gönderen adaylar arasından yapılacaktır. Son başvuru tarihi 18 Temmuz 2021 Pazar, 23:59’dur.

 

Exit mobile version