Site icon Erasmusgram

İzmir 5 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

30 kişi seçilecektir.

İzmir’de gerçekleşecektir.

Katılım ücret: Katılım ücreti yoktur.

Konaklama ve yemek: Yemek ve konaklama masraflarını Türk Ulusal Ajansı karşılayacaktır.

Katılımcılar tek kişilik odalarda konaklayacaktır.

Seyahat geri ödemesi: Eğitim kursundan sonra Türkiye Ulusal Ajansı seyahat masraflarınızı karşılayacaktır.

 

7-12 Kasım tarihlerinde İzmir’de gerçekleşecektir.

Youth@Work: Geleceğin Genç Girişimcileri eğitim kursu, gençler arasında girişimci olmanın ve girişimciliğe, serbest meslek sahibi olmaya ve işsizlikle mücadele için bir araç olarak iş yürütmeye yönelik motivasyonun ne anlama geldiğinin anlaşılmasını teşvik edecektir.

Bu kursun dilinin İngilizce olacağını unutmayın.

Genel açıklama: Youth@Work “Geleceğin Genç Girişimcileri” eğitim kursu, Youth@Work Ortaklığı, yeni AB Gençlik Stratejisi (2019-2027) ve Avrupa Gençlik Hedefleri ile uyumludur.

 

Bu eğitim kursu, katılımcıların yenilikçi yöntem ve araçların uygulanması yoluyla yeni yetkinlikler geliştirmelerini destekleyecek ve katılımcıların Avrupa girişimcilik yeterlilikleri çerçevesini keşfetmelerine olanak tanıyacaktır.

 

Girişimcilik girişimleri oluşturmak için yeni yetkinlikler kazanmaları için onları motive etmek için girişimcilik ekosisteminden ilham verici deneyimleri keşfedecektir.

 

Amaç: Bu etkinliğin nihai amacı, gençleri istihdama ve iş dünyasına farklı bir bakış açısı olarak girişimci bir zihniyet geliştirmeye ve geleceğini girişimciler olarak düşünmeye davet etmektir.

Hedefler:

– Gençlerin istihdam edilebilirliği için bir katalizör olarak girişimciliğin başarısı için özellikleri, faydaları, değerleri ve faktörleri hakkında katılımcıları bilgilendirmek ve bilinçlendirmek

– Katılımcılara iş modelini ve değerlerini tanıtmak

– İşsizlikle mücadele için girişimcilik fikirlerini tasarlama ve uygulama konusunda gençlerin yetkinliklerini geliştirmek

– Gençlerin istihdam edilebilirliği ve sosyal refah için bir güç olarak üstlenmek üzere gençlerin (sosyal) girişimcilik konusundaki farkındalığını artırmak

– Gençler arasında girişimciliği ve Avrupa yeterlilik çerçevelerini (özellikle EntreComp) teşvik etmek

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version