Site icon Erasmusgram

Izlanda , Reykjavík Yaz Dönemi Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

Samtökin ’78 – 1978’de kurulan İzlanda Ulusal Queer Organizasyonu – lezbiyenler, geyler, biseksüeller, trans bireyler, aileleri, arkadaşları ve destekçileri için bir organizasyondur.

Organizasyon, lezbiyenlerin, geylerin, biseksüellerin ve trans kişilerin görünürlüğünü ve tanınmasını ve toplumun diğer üyeleriyle eşit haklara sahip olmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.

 

Gönüllü, Samtokin ’78’deki günlük aktivitelere katılacaktır.

 

Kuruluşun personeline ofisin günlük görevlerinde yardımcı olacaklar ve Samtökin78’in (ana çalışma dili İngilizce olan) birçok faaliyetinden/etkinliğinden birini koordine etme şansına sahip olacaklar, örneğin: – Müşterilerle tanışın ve selamlayın kim gelir – Etkinliklerin düzenlenmesine yardımcı olun

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Konaklama, yemek ve ulaşım AUS ICYE İzlanda tarafından organize edilmektedir. Gönüllü, diğer 7 ESC gönüllüsü ile birlikte özel yatak odası ve ortak mutfak, banyo ve oturma odası bulunan bir evde yaşayacak.

 

Otobüs kartı verilecektir.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

Varışta ve ara dönem eğitimi zorunludur. AUS ICYE tarafından varışta ayrı bir tanıtım ve eğitim düzenlenecektir. İşbaşı eğitimi Samtokin78 tarafından verilecektir.

KATILIMCI PROFİLİ

Motive olmuş, kararlı, açık fikirli ve esnek bir katılımcı aranıyor.

 

Sadece bu pozisyona başvuran kişileri özellikle değerlendireceğiz ve özgeçmiş ve motivasyon mektubu ekleyeceğiz. jenerik başvurular dikkate alınmayacaktır.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version