Site icon Erasmusgram

İzlanda , Kopavogur Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

ABC Children’s Aid, 1988’de İzlanda’da kurulmuş bir yardım kuruluşudur. ABC’nin amacı, İzlanda halkının gelişmekte olan ülkelerdeki ayrıcalıksız durumdaki çocuklara eğitim almaları ve gerektiğinde eve gitmeleri için yardım eden bir kanal olmaktır.

ABC, Asya ve Afrika’daki ortakları aracılığıyla çocukları eğitim, yiyecek, giyecek ve tıbbi yardımla desteklemeye odaklanıyor. Bağış toplama yöntemlerinden biri, İzlanda’nın Başkent Bölgesi’nde merkezi bir konumda bulunan bir ikinci el mağazasıdır ve burası ESC gönüllülerinin dahil olacağı yerdir.

 

Gönüllünün görevleri:

 

Satılık malları teslim almak, ABC’nin yerel halktan aldığı tüm malları kategorize etmek ve değerlendirmek; ikinci el mağazasında yerel müşterilerle iletişim kurmak; esas olarak ikinci el mağazasında günlük operasyon ve yönetime katılmak; kullanılmış malların yeniden kullanımı, döngüsel ekonominin tanıtılması ve bilinçlendirilmesi ile ilgili projeler başlatma olasılığı ile döngüsel ekonominin faydalarını öğrenmek.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüler, en fazla 8 uluslararası gönüllünün kalabileceği gönüllü evimizde yaşayacaklar. Her gönüllünün özel bir odası, mutfağı, oturma odası ve banyoları diğerleriyle ortaktır.

 

Konaklama, Reykjavík’in merkezindedir. AUS yemek yardımı verecektir. Yerel Ulaşım: AUS, gönüllülere kaldıkları süre boyunca tüm Reykjavík’i kapsayan geçerli bir otobüs kartı sağlayacaktır. Toplu taşıma, hem gönüllünün konutunun hem de ofisinin yakınında kolaydır.

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

AUS ICYE İzlanda tarafından kısa bir varış eğitimi düzenlenecektir. ABC çocukları ayrıca görevle ilgili bir eğitim düzenleyecektir. Yerel Ulusal Ajans tarafından zorunlu bir varışta eğitim ve ara dönem eğitimi düzenlenecektir.

KATILIMCI PROFİLİ

ESC gönüllüsü:

 

• İyi derecede İngilizce dil becerilerine sahip olmalıdır. • Kendi inisiyatifini organize edebilme.

• Zaman baskısı altında çalışabilme. • Motive, güvenilir ve iyi bir ekip çalışanı olun

• Döngüsel ekonomiye veya geri dönüşüme/ileri dönüşüme ilgi duyun

• Sosyal medya, Microsoft Word ve Outlook bilgisine sahip olun.

Proje tarihleri: 01/09/2023 to 31/10/2024

 

Son başvuru 17 Mart 2023

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version