Site icon Erasmusgram

İzlanda Gönüllülük Projesi

Hangi ülkelerden katılımcıların başvurusu kabul ediliyor?

 

Avusturya, Belçika, Almanya, Danimarka, Estonya, İspanya, Yunanistan, Finlandiya, Fransa, Macaristan, İrlanda, İtalya, Lüksemburg, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, İsveç, Slovakya, Türkiye

Proje Hakkında

Sosyal medya hesaplarımızı yönetmek ve ev sahibi kurumub aylık dergisini yönetmek için yetenekli bir Fotoğrafçı/İletişimci aranıyor

İlk olarak, günlük olarak orijinal metin ve video içeriği oluşturmaktan, gönderileri yönetmekten ve mesajlara yanıt vermekten sorumlu olacaksınız.

 

Şirket imajımızı tutarlı bir şekilde yöneteceksiniz. Yüksek düzeyde web trafiği ve müşteri katılımı sağlayan sosyal medya varlığımızı yönetebilme. Web Sitemizi Güncelleyin.

 

Gönüllülük kampanyaları oluşturun. İkinci olarak, organizasyonun Çevre Koruma konularına odaklanan aylık dergisi “UNA”nın geliştirilmesi ve yaratılmasında gazetecilik kamplarımıza rehberlik edeceksiniz.

 

Bu yaratıcı olmak için harika bir fırsat! Tasarım, yönergelerimize ve gereksinimlerimize uygun olarak tamamen size ve gruba bağlı olacaktır. Ek görevler; işi koordine edin, ev programı ve boş zaman aktivitelerini organize edin, alışveriş yapın, yemek pişirme seanslarını denetleyin ve geziler planlayın.

Fotoğraf Atölyeleri düzenleyin.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Çalışma kampları sırasında liderler, tam donanımlı bir evde çift kişilik veya dört kişilik bir odayı paylaşacaklar. Yataklar sağlanır, ancak gönüllüler kendi sıcak uyku tulumlarını getirmelidir.

 

Yiyecek sağlanır ve herkesin yemek pişirme ve temizlik konusunda üzerine düşeni yapması beklenir. Çok çeşitli kepekli tahıllar, mevsim meyveleri ve sebzeleri, kiler temelleri, süt ürünleri ve vejetaryen/vegan seçenekleri içeren dengeli ve sağlıklı bir gıda ürünleri yelpazesi sunuyoruz. Çalışma kampları ile ilgili ulaşım organizasyon tarafından sağlanacaktır.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Proje, gönüllüler için olduğu kadar organizasyonun ve gerçekleşeceği toplum için de öğrenme fırsatlarını yansıtıyor. ESC gönüllülerini ağırlayarak, staj programını, eğitim gezilerini ve kısa vadeli projelerle organizasyona uzun vadeli uluslararası bir boyut kazandırılıyor.

Çevresel sürdürülebilirlik, yeni beceriler, yeni bir dil ile ilgili birçok yeni teknik keşfetmek, çocukları ve gençleri yaratıcı oturumlara dahil etmek ve kendi projesini gerçekleştirmek için sorumluluk almak.

KATILIMCI PROFİLİ

Proje Sosyal medya yöneticisi deneyimi üzerinde bağımsız çalışabilen, hevesli, kendine güvenen adaylar aranmaktadır.

İçerik yönetiminde uygulamalı deneyim. Mükemmel metin yazarlığı becerileri. Yaratıcı içerik (metin, resim ve video) sunma yeteneği.

Çevrimiçi pazarlama kanalları hakkında bilgi. Web tasarımına aşinalık.

 

Mükemmel iletişim becerilerine sahip olmak. Analitik ve çoklu görev becerileri Orta veya Üstünde İngilizce düzeyinizin olması. Diğer uluslararası gönüllülerle birlikte yaşamak ve sürdürülebilir bir yaşam tarzı sürdürmek ve küresel ısınmayla mücadele etmek için motive olmak.

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version