Site icon Erasmusgram

İtalyanca Öğrenmek için Ücretsiz Online Kurslar

İtalya sanat, kültür ve bilimin popüler olduğu tarihe sahip olduğu bir ülkedir. Ayrıca romantik dil olarak da bilinir.

Dil öğrenmenin, beyninizi eğitiminin en önemli yollarından birisi olduğu ve sağlığınız , zeka gelişiminiz için ve yeni arkadaşlıkların oluşması networkunzun gelişimi ve iş bağlantılarınızın oluşmasını sağlar.

EdX kurs sağlayıcısıyle verilen bu kurslar ile temel seviyede İtalyanca konuşmak, temel dilbilgisini, kelime bilginizi ve daha fazla bilgiyi öğrenebileceksiniz.

Çevrimiçi Kurslar ve Derslerle Yeni Başlayanlar İçin Temel İtalyanca Öğrenin

Temel İtalyanca deyimleri, selamlamaları, telaffuzları ve çok daha fazlasını öğrenmek için edX ile giriş seviyesi kurslarına katılın. Wellesley Koleji İtalyan Dili ve Kültürü: Başlangıç ​​seviyesi size videolar, podcast’ler, röportajlar ve çok daha fazlası aracılığıyla İtalyan dili ve kültürünün temellerini öğretir.

Kendinizi tanıtmak, günlük aktiviteler hakkında konuşmak, iş için ne yaptığınızı açıklamak, e-posta gibi basit metinler yazmak ve okumak, yol tarifi vermek ve almak gibi çeşitli sosyal durumlarda iletişim kurmayı öğreneceksiniz. hava durumu ve anlatım zamanı, makaleler ve isimler gibi temel gramer yapıları, düzenli ve düzensiz fiillerin sıfatları, şimdiki ve geçmiş zamanları ve günlük yaşam, film, mutfak, üniversiteler ve tatil dahil İtalyan kültürü.

Hayatınızı İtalyanca ile Zenginleştirin

İtalyanca veya herhangi bir yeni dil öğrenmek sizi yeni deneyimlere açar. Amerika Birleşik DevletlerABD’nin büyük bir alt kültürü, İtalyan göçünün doğrudan bir sonucudur.

İster 13. yüzyıl İtalyan müziği, 14. yüzyıl sanatı veya ikinci dil faydaları için modern İtalyanca ile ilgileniyor olun, edX sizi gitmeniz gereken yere götürmek için temel becerileri sağlayabilir. Toskana’ya bir gezi veya yeni bir iş girişimi olabilir, ancak başka bir ülkenin ulusal dilini öğrenmek inanılmaz kapılar açar.

Roma İmparatorluğu gitmiş olabilir, ancak bu uzun tarihin yönlerini İtalya’nın kendi katkılarıyla birlikte edX’in yardımıyla görebilirsiniz.

İtalyanca derslere erişim sağlamak istiyorsanız tıklayınız

Exit mobile version