Site icon Erasmusgram

İtalya Yaz Dönemi 1 Aylık Gönüllülük Projesi

⚒ Ellerinizi, zihninizi, yaratıcılığınızı ve sahip olabileceğiniz diğer becerilerinizi bölgenin iyileştirilmesine, çevredeki ve ötesindeki yerel halka ulaşmaya ve proje sonuçlarını dijitalleştirmeye koyun

 

🔎 New Wellness Education, sürdürülebilir yaşam, çevre ve açık havada öğrenim konularında uygulamalı deneyimle ilgilenen ve kendileri ve çevrelerindeki insanlar için değişim yaratmak için birlikte çalışmak isteyen motive olmuş katılımcılar arıyor.

🌍 Nerede? Bergolo, İtalya

📅 Ne zaman? 1 Temmuz – 31 Temmuz 2023

✈️Yol masrafları karşılanır

💶 Harçlık & Yemek harçlığı verilir

🧳18-30 yaş arası kişiler için, Erasmus+ programı ülkelerinden birinin İtalya’ya vizesiz giriş yapması gerekmektedir.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

Gönüllüler, varışta organizasyonu, uygulanan faaliyetleri ve çalışma yöntemlerini keşfetmelerine olanak tanıyan gözetmen tarafından yönetilen bir tanıtım alacaktır.

 

Hizmet sırasında amir ve işbirliği yapacakları kişiler tarafından yönlendirilecek ve desteklenecektir. Faaliyetler belirli araçların kullanılmasını gerektireceğinden, gönüllüler kullanımla ilgili özel eğitimler alacaklardır.

 

☀️ Seçim iki adımda gerçekleşecek:

1.: Projenin amacı ve yöntemi doğrultusunda bize daha motive ve proaktif görünecek uygulamaları seçeceğiz. Zaman ayırmanızı ve bu başvuru formunu dikkatlice doldurmanızı öneririz.

 

2.: Seçilen adaylarla birbirimizi tanımak, nihai kararı vermek ve gönüllüleri onaylamak için bazı görüntülü görüşmeler düzenleyeceğiz.

 

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version