Site icon Erasmusgram

İtalya , Tropea Mayıs ayında 7 Günlük Gençlik Değişimi

Proje hakkında

Son yıllarda Avrupa’da sosyo-ekonomik uçurum artıyor. Küresel mali krizin neden olduğu büyük bir belirsizlik ortamında, sağlık ve iklim krizleri ve savaş şiddetlendi. Pek çok analist, toplumlarımızda artan eşitsizlikler karşısında alarma geçiyor.

 

Avrupa, dünyanın en eşit bölgelerinden biri olmasına rağmen, sosyal adalet ve eşitlik hedeflerine ulaşmaktan oldukça uzaktır.

 

Bu proje farkındalığı, anlayışı artırmayı amaçlıyor. ve gençler arasında iç gözlem, bir ayrıcalık ve sosyal eşitsizlikle ilgili. Bu, azaltmak isteyen Avrupa’nın Ortak Değerlerini teşvik edecektir.

 

 

“Youth for Equals- Eu” projesinin ana hedefi, toplumsal eşitsizliği azaltmanın yollarını bulmak ve gençler arasında ayrıcalık ve toplumsal eşitsizlik konusunda farkındalık, anlayış ve iç gözlem geliştirmektir.

 

Projenin hedefleri

Avrupa’nın farklı yerlerinde yaşayan ve imkanları kısıtlı gençler arasında işbirliği ve iletişim sürecini desteklemek. Katılımcıların ve gençlerin çok kültürlü ekip çalışması ve kültürlerarası öğrenme yoluyla kişisel gelişimi.

 

Ortak ilişkilerini pekiştirin ve öğrenme deneyimlerini paylaşmak için köprüler kurun ve gelecekte çalışmak için ortak bir yol geliştirin ve farklı sosyal ayrıcalık biçimleri ve bunun toplum üzerindeki etkisinin yanı sıra ayrıcalığın toplum üzerindeki etkisi hakkında farkındalığı artırmak.

 

Proje konusuna odaklanan ekip oluşturma etkinlikleri ve grup dinamik oturumları

 

Projenin sonuçlarını çevrimiçi paylaşın ve mümkün olduğunca çok kişiye ulaşın ve gerçek bir etki yaratın. Bunu bir Sosyal medya kampanyası tasarlayarak yapacağız.

 

 

📆 Tarih: 16-24 Mayıs

 

🏩 Yer: Tropea, Italya

 

📌 Ülkeler: Türkiye, İtalya, Yunanistan, Polonya, Letonya, Ürdün

👤Katılımcı sayısı: 6

 

🔊 Dil: İngilizce

🎂 Yaş: 18 – 25

 

✅ Konaklama, 3 öğün yemek ve projeyle ilgili diğer harcamaların %100’ü Avrupa Komisyonu tarafından karşılanmaktadır

 

✈ Seyahat bütçesi 275€’ya kadardır.

 

 

Projenin bilgi paketine erişmek için tıklayınız

 

Başvuru için tıklayınız

 

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version