Site icon Erasmusgram

İtalya , Treviso Yaz Dönemi Kısa Dönem Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

Projenin misyonu ülkeler arasında zeka oyunları ve robotik kodlama ile ilgili bilgi ve fikir alışverişini teşvik etmektir.

Bu proje aracılığıyla, bir yandan 21. yüzyıl becerilerini kazanırken, diğer yandan da bu faaliyetlerin sınır ötesi örgütlenme ve uygulanma biçimlerindeki benzerlikleri ve farklılıkları keşfetmeyi amaçlıyor.

 

Ayrıca, ziyaret ettiğimiz ülkelerdeki mültecilerle ilgili eğitim ve sivil toplum girişimlerini öğrenmeyi ve bu sorunlara yönelik yeni stratejiler edinmeyi hedefliyoruz. Genel olarak, projemiz uluslararası işbirliğini geliştirmeyi, kültürler arası anlayışı geliştirmeyi ve olumlu sosyal değişimi teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Diğer gönüllülerle aynı mahallede ortak bir dairede yaşayacaksınız ve aylık yemek parası Orada geçirdiğiniz zamanı karşılayacak bir Sağlık Sigortanız olacak (HENNER ile) En fazla 360 €’ya kadar tüm seyahat masrafları karşılanacak ,00

 

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Bilgilerimizi ekip içinde paylaşıyoruz. Birbirimize sürekli öğretiyoruz ve birbirimizden kalıcı olarak öğreniyoruz – bu ilke ESC gönüllüleri için de geçerlidir.

 

Başlangıç döneminde, her ekip üyesinin işiyle tanışacaksınız, böylece kimin neyi nasıl yaptığını anlayabileceksiniz. Bu, neye odaklanmak istediğinize, hangi aktivite ve beceriyi geliştirmek veya büyütmek istediğinize karar vermenizi sağlar.

 

Gönüllülerin uygulayarak öğrenebileceklerine ve ilgi alanlarınızı ve isteklerinizi geliştirmeleri için gereken araçları ve desteği onlara verebileceklerine güveniyoruz. Katılımcılar ayrıca robotik kodlama üzerine bir atölye çalışması yaparlar.

KATILIMCI PROFİLİ

Zeka oyunları üzerinde çalışma motivasyonu ve kodlama sanatın her türüne ilgi (müzik, dans, sanat, tiyatro, el sanatları, çizim vb.) pozitif enerji ve sorumlu çalışma yaklaşımı stresle başa çıkma becerisi ve problem çözme tutumu

 

Haftalık Dernek hesaplarında sosyal medya paylaşımları yapmak ve işbirliğine açık olmak

 

NOT: Başvurulara kapanmıştır

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version