Site icon Erasmusgram

İtalya , Treviso 4 Haftalık Gönüllülük Projesi

AKTİVİTE AÇIKLAMASI
Projenin hedef grubu büyüyen Z kuşağıdır.

 

Projenin amaç ve hedefleri;

– Ülke ve dünya nüfusunun yüksek bir yüzdesine sahip olan Z kuşağının çıkarlarını belirlemek için Z kuşağının ihtiyaçlarını belirlemek ve bunlara yönelik projeler üretmek.

– Gönüllülük faaliyetleri ve ortak öğretim tekniği ile Z kuşağı gençlerini gönüllü faaliyetlere teşvik etmek.

– Z kuşağı gençlerin uluslararası ilişkilere katılımını desteklemek, yapılacak etkinliklerle iletişim becerilerini geliştirmek, sosyalleşmelerini sağlamak ve gelecek projeler için ihtiyaçlarını karşılayan projeler üretmek.

– Dijital ortamda yaşayan bu gençlere fırsatlar yaratmak. Gençleri girişimciliğe teşvik etmek.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüler bir apartman dairesinde yaşayacaklar. Gönüllüler için şilte ve battaniyenin yanı sıra temel mobilya ve mutfak gereçleri de sağlanacak.

Üç odalı daire: iki yatak odası ve bir yemek odası, mutfak, banyo, tuvalet ve küçük bir balkon. Ekipman: Radyo, TV, Telefon, Kanepe, Yatak, mutfak gereçleri, sandalyeler ve masa.

 

Gönüllüler kendi yemeklerini hazırlayacaklar ve şehirde veya Treviso şehir merkezinde bulunan büyük gıda pazarından süt, su, yumurta, meyve ve sebze gibi günlük ürünleri satın alacaklar. Gönüllüler otobüs ve minibüsleri veya bisikleti kullanabilirler.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

 

1 Belediyeler, okullar ve yerel sivil toplum kuruluşları ile anlaşmalı olarak düzenlenen sosyal faaliyetler. Diğer görev ise erasmus plus programı ve deneyimi ile ilgili çeşitli konferanslarda konuşmacı olarak yer alacak işçinin eurogems okul programları ile ilgili olacaktır.

2 Ludoingilizce ve çocuklar okul atölyelerinde: 3 Gençlik merkezi yönetimi: 4 Yetişkin İngilizce etkinlikleri: 5 Eurogems ofisi ve erasmus plus okul programı etkinlikleri

 

KATILIMCI PROFİLİ

Proje sadece yeşil pasaportlu gönüllülere açıktır. Gençlik grubu içinde çalışmak için güçlü bir motivasyona ve bağlılığa sahip olmak.

Gönüllünün insanlarla ilişki kurma, takım halinde çalışma konusundaki coşkusu, yaratıcılığı ve ilgisi, aynı zamanda kişisel sorumlulukları kabul etme istekliliği de son derece takdir edilmektedir.

Değişen veya gelişen durumlarda esneklikle çalışmaya hazır olmak esastır. Yeni medyaya, yaygın eğitime ve gönüllülüğe ilgi duyan ve gençlik çalışması faaliyetlerine katılmaya hazır olan gençler. Çalışanlar motivasyonlarına ve ilgilerine göre seçilecektir.

Proje tarihleri: 23/09/2022 to 23/10/2022

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version