Site icon Erasmusgram

İtalya , Treviso : 2 Ay Gönüllülük Projesi

Projenin amacı, zeka oyunları ve robotik programlama konularında uluslararası bilgi ve deneyim alışverişini desteklemektir.

 

Bu girişimle, bu etkinliklerin farklı ülkelerde nasıl düzenlendiğini ve yürütüldüğünü inceleyerek benzer yönleri ve ayrılıkları keşfetmeyi ve aynı zamanda 21. yüzyılın becerilerini edinmeyi amaçlıyor.

 

Ek olarak, ziyaret ettiğimiz ülkelerdeki mülteci eğitimi ve sivil toplum projelerini öğrenerek bu konularda yeni stratejiler geliştirmeyi hedefliyor.

 

Proje; genel olarak uluslararası iş birliğini güçlendirmeyi, kültürlerarası diyalogu ilerletmeyi ve sosyal değişime katkıda bulunmayı hedeflemektedir. 

 

Konaklama, Beslenme ve Ulaşım: Diğer gönüllülerle birlikte aynı semtte yer alan bir apartmanda kalacak ve aylık yiyecek ihtiyaçlarınız için bir bütçe alacaksınız.

 

Konaklamanız süresince geçerli olacak bir sağlık sigortanız (HENNER ile) olacak ve seyahat giderleriniz maksimum 360 Euro’ya kadar karşılanacaktır.

 

Eğitim Süreci: 

 

Bilgi paylaşımı ekibimizin temel prensiplerinden biridir. Birbirimizden sürekli olarak öğreniyor ve öğretiyoruz; bu, ESC gönüllülerimiz için de geçerlidir.

 

Başlangıçta, her ekip üyesinin görevleriyle tanışacaksınız ki bu da hangi alana odaklanmak istediğinize ve hangi yetenekleri geliştirmek istediğinize karar vermenize yardımcı olacak.

 

Gönüllülerimizin pratik yaparak öğrenmelerine ve ilgi alanlarını geliştirmelerine olanak tanıyacak araçları ve desteği sağlamaya inanıyoruz. Ayrıca, katılımcılar robotik programlama üzerine atölye çalışmaları da yapacaklar.

 

Katılımcı Profili: 

 

Zeka oyunları ve robotik programlamaya ilgi duyan, sanatın çeşitli dallarına (müzik, dans, resim, tiyatro, el sanatları, çizim vb.) meraklı, pozitif enerjiye sahip, sorumluluk bilinci yüksek, stres yönetimi ve problem çözme becerilerine sahip, dernek sosyal medya hesaplarında düzenli paylaşımlar yapabilecek ve takım çalışmasına yatkın bireyler aranıyor.

 

Proje tarihleri: 01/07/2024 – 30/08/2024

Gönderici Kuruluş: KOZ-DER

 

Başvuru için tıklayınız

 

 

ÖNEMLİ: Whatsapp ve Telegram kanallarımıza katılarak fırsatlardan anından haberdar olmak için ister misiniz?

Erasmusgram WhatsApp Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız

 

Erasmusgram Telegram Kanalımıza Katılmak için Tıklayınız
Exit mobile version