Site icon Erasmusgram

İtalya , Tramonti 6 Haftalık Yaz Dönemi Gönüllülük Projesi

FAALİYET AÇIKLAMASI

ACARBIO, Amalfi Sahili’nin kırsal bölgesindeki küçük Tramonti kasabasında bulunan ve yerel çevrenin ve teraslı peyzajın sunduğu yerel kültürel mirasın korunması için çalışan, Kar Amacı Gütmeyen bir Kuruluştur.

 

Gençlik projeleri, bilinçlendirme faaliyetleri, çevre ve doğa faaliyetleri, sürdürülebilir tarım projeleri, açık hava eğitimi ve teraslı peyzajın korunmasını gerçekleştiriyoruz.

 

HEDEFLER arasında Peyzaj ve teraslı peyzajın mirasının korunması; Tramonti’nin kırsal gelişimi; ve Gönüllüler tarafından sürdürülebilir kalkınma ve dayanışmanın teşvik edilmesi.

 

FAALİYETLER, yerel çevreyi desteklemek ve yerel topluluk için çevre temizliği gibi faaliyetler yapmak için aşağıdaki faaliyetlerden bazılarını içerecektir;

yürüyüş yollarının bitki örtüsünden temizlenmesi; Sanatsal duvar resimleri yapmak; Yerel çiftçilere yardım edin; Kamusal alanları yenileyin; ve Benzer faaliyetler. Varış ve ayrılış günlerinin 7/13 ve 28/8 olacağını lütfen unutmayın.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Katılımcılar, Amalfi Sahili’ndeki Tramonti’nin anaokulu – okulunda ağırlanacak. Sınıflar şilte ve kamp yatakları ile donatılacaktır. Tesiste tuvaletli banyolar, 1 duş ve 2 açık duş bulunmaktadır. Mutfak paylaşılacaktır.

Konaklama için bir takım kurallar belirlenmiş ve gönüllülerin bunlara uymasını bekliyoruz. Yemek dernek tarafından karşılanacaktır. Seyahat masrafları ESC yönergelerine göre geri ödenecektir.

Seyahat bütçesi, geleneksel seyahatten biraz daha yüksek olabilir (ESC kılavuzuna göre). Lütfen bu seçenek hakkında bizimle iletişime geçin.

FAALİYET SIRASINDA EĞİTİM

Eğitim, sürdürülebilirlik ve iletişim faaliyetleri yapma konusunda atölye çalışmalarını içerecektir.

KATILIMCI PROFİLİ

 

Bu proje için, 18-30 yaşları arasında, yerel kırsal topluluklara gönüllülük yoluyla ve doğada olmaya ilgi duyan ve yaz kampına dönüştürülen bir devlet okulunda 14 kişiyle birlikte yerleri paylaşmaya uygun, motive olmuş gençler arıyoruz.

 

Belirli bir deneyim gerekli değildir, herkes duvarları dekore etme, fotoğraf/video yapma, sosyal medya gibi sanatsal beceriler veya sadece yeni şeyler öğrenme ve farklı kültürlerden diğer gençlerle birlikte yaşama konusundaki yüksek ruhunuz ve istekliliğiniz gibi kendi katkılarını getirebilir. Sanatsal deneyiminiz varsa bildirin!

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version