Site icon Erasmusgram

İtalya , Torino 5 Gün Erasmus+ Projesi

Unlocking Opportunities, Avrupa Dayanışma Programı çerçevesinde faaliyet gösteren organizasyonlar arasındaki iş birliğini güçlendirmeyi amaçlayan 5 günlük bir konaklamalı Projelerin Ortaklığını Geliştirme Faaliyeti (PBA) olarak tasarlanmıştır.

 

Bu proje, Erasmus Plus (KA1 – Personel Hareketliliği) kapsamında Giosef Torino Marti Gianello Guida APS tarafından düzenlenmiş olup, kaliteli gönüllülük projelerinin geliştirilmesini ve Program ile Güney Akdeniz’den ortak kuruluşlar arasındaki iş birliğini teşvik etmeyi hedeflemektedir.

 

AB’nin Avrupa Dayanışma Birliği programı, 2021-2027 yıllarını kapsamaktadır.

PBA’nın özel amaçları şunlardır:

Yeni bağlantılar ve ağlar kurmak için bir platform sağlamak, organizasyonlar arasında ilişkileri güçlendirmek.

 

Eşitlik ve adil iş birliklerine odaklanarak, kaliteli projelerin geliştirilmesine ve yeni iş birliklerinin kurulmasına destek olmak.

 

Avrupa Dayanışma Programı’nın teknik ve kalite güvencesi açısından daha iyi anlaşılmasını sağlamak.

Euromed bölgesinde, kalite perspektifiyle Avrupa Dayanışma Programı projelerinin nasıl tasarlanacağı ve uygulanacağı konusunda yetkinlikleri geliştirmek.

 

İlgili paydaşlar olan Salto Euromed, Salto Avrupa Dayanışma Programı ve Ulusal Ajanslar gibi kurumlarla paylaşılacak önerilerin bir listesini oluşturmak.

 

Bu proje, kaliteli iş birliklerinin ve gelişmiş gönüllülük projelerinin teşvik edildiği önemli bir faaliyet olarak değerlendirilmektedir.

Proje Tarihleri: 12-18 Şubat 2024

 

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version