Site icon Erasmusgram

İtalya , Sabaudia 7 Günlük Erasmus+ Eğitim Kursu

Adventure Europe, Erasmus+ ve Esc Programları uluslararası hareketliliğine daha az fırsata sahip gençlerin katılımını mümkün kılmak amacıyla Salto Inclusion&Diversity tarafından koordine edilen Dahil Etme Stratejik Ortaklık’ın bir parçasıdır.

Önceki sürümlerin başarısını göz önünde bulunduran Adventure Europe, özellikle gençlerin zorlu sosyal, ekonomik ve psikolojik veya NEET koşullarından gelmesiyle birlikte sosyal ve gençlik alanında çalışan profesyoneller için yenilikçi ve ilginç fikirler sunacak.

 

Bu eğitim kursu, Gençlik Bakımı ve yatılı bakım ortamlarında çalışan ve gençlerin öğrenmesini, esenliğini ve pozitif ruh sağlığını desteklemek için Macera ve Açıkhava deneyimsel öğrenme yaklaşımlarıyla ilgilenen gençlere ve sosyal hizmet uzmanlarına yöneliktir.

 

Amaç, Avrupa’daki sosyal ve gençlik çalışanlarını gençlik alanında desteklemek, hedef gruplarını Dış Mekan ve deneyimsel öğrenme yaklaşımı, sınırların ötesinde ağ oluşturma, Avrupa’da hareketliliği deneyimleme (Erasmus+ GENÇLİK EYLEMİNDE) yoluyla güçlendirmek için yetkinliklerini daha da geliştirmektir.

 

Adventure Europe eğitim döngüsü, katılımcılara Açık Havada Maceraları deneyimleme ve kişisel öğrenmeleri üzerinde düşünme, Deneyimsel öğrenmenin ve bazı yansıtıcı uygulamaların arkasındaki temel teorileri öğrenme, hedef gruplarıyla bir deneyimi işleme becerilerini geliştirmeyi amaçlar.

 

Etkinlik, tüm katılımcı grubu için iki konut toplantısı ve bir çevrimiçi aşama planlıyor.

İlk konut eğitimi kursu, 2-8 Ekim 2022 tarihleri ​​arasında Sabaudia’daki (LT) Circeo Ulusal Parkı’nda gerçekleştirilecek.

 

İkinci konsolidasyon toplantısı, grubun deneyimlerini ve öğrenme sürecini paylaşmak ve yansıtmak için 30 Mart’tan 2 Nisan’a kadar İtalya’da yapılacak ve yeri henüz belirlenecek. Katılımcılar ayrıca gençleriyle birlikte Avrupa projeleri geliştirmeye başlayacak ve Erasmus+ Youth’da hibe başvurusunda bulunmayı öğrenecekler.

ARASINDA ÇEVRİMİÇİ TOPLANTILAR: Evde pratik yapın ve çevrimiçi 5 koçluk toplantısı

 

Corona pandemisi nedeniyle, eğitimin önerilen tarihlerde gerçekleşeceğinden şu anda emin olamadığımızı, ancak gerekli olması durumunda bir alternatif sunulacağını lütfen unutmayın.

Katılımcı sayısı: 25

 

 

Başvuru için tıklayınız

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version