Site icon Erasmusgram

İtalya , Roma Gönüllülük Projesi

Türkiye’den başvurular kabul ediliyor.

Lunaria kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. Barışı, sosyal ve ekonomik adaleti, eşitliği ve vatandaşlık haklarının garantisini, demokrasiyi ve aşağıdan katılımı, sosyal içermeyi ve kültürlerarası diyaloğu teşvik eder.

 

ÇALIŞMA: Gönüllüler, derneğin çalışma kampları sezonunun düzenlenmesini tanıtmak ve desteklemek amacıyla gerçekleştirdiği faaliyetlere destek verecek.

 

Lunaria, her yıl yurtdışındaki uluslararası çalışma kamplarında 500 civarında İtalyan gönüllüyü barındırırken, aynı zamanda İtalya’da düzenlenen 25 çalışma kampında da 250 civarında uluslararası gönüllüye ev sahipliği yapıyor.

 

Bu projeler 2-3 hafta sürüyor ve dünyanın dört bir yanından onlarca gönüllüyü genel ilgi alanına giren bir projeye dahil ediyor:

yerel mirasın veya tarihi eserlerin restorasyonu, doğal alanların temizlenmesi ve geliştirilmesi, kentsel alanlarda sosyo-kültürel animasyon.

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

 

Proje, aylık ücret karşılığında yemek ve konaklama masraflarını karşılayacak. Katılımcılar her ay miktarı doğrudan alacaklar ve Roma’daki en uygun barındırma çözümünü kendileri belirlemekle sorumlu olacaklar.

KATILIMCI PROFİLİ

GÖNÜLLÜ PROFİLİ:

18 ila 30 yaş arası Gönüllü gençlik projeleri için güçlü motivasyon iyi derecede İngilizce bilgisi (yazılı ve sözlü) temel İtalyanca bilgisi muhtemelen uluslararası gönüllü hizmet projeleri hakkında temel bilgi (çalışma kampları, orta ve uzun vadeli gönüllülük)

 

POZİTİF OLUN DEĞERLİ Bir çalışma kampına veya diğer uluslararası gençlik projelerine (gençlik değişimleri, eğitim) katılmış olmak. İtalyanca bilgisi Arka ofis çalışmalarında deneyim İletişim ve sosyal medya ilgisi

 

Proje tarihleri: 05/02/2024 – 31/10/2024

 

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version