Site icon Erasmusgram

İtalya , Napoli 7 Gün Erasmus+ Projesi

Proje Hakkında

 

A MINDFUL CREATIVE MUSIC OPPORTUNITY

Gençlik çalışması, dışlanma, ayrımcılık, baskı ve sıklıkla ilgili gençlerin ruh sağlığı sorunlarıyla ilgili diğer zor durumlar da dahil olmak üzere en zorlu sosyal sorunlardan bazılarını ele almaya kararlıdır.

 

Bu karmaşık konuları ele alırken, sosyal hizmet uygulayıcıları sıklıkla yüksek ihtiyaçların ve sınırlı kaynakların karşılandığı stresli çalışma ortamlarıyla karşılaşırlar.

 

Farkındalık ve sanat, gençlik çalışmalarında etkili ve verimli destekleyici araçlar olabilir ve YMCA Parthenope’nin, Sosyal İçermenin Ana Aracı Olarak Müziğin Kullanıldığı bir Farkındalık Sanatları Erasmus+ Eğitim Kursu Fırsatı yaratmaya ve sunmaya karar vermesinin nedeni budur.

 

Müzik tüm insanlar içindir ve gençlik çalışmalarında ortak bir sosyal hedefi paylaşan kültürlerarası bir grubun üyeleri olduğumuzu hissettirebilir, öğrenmeden dışlanmayı azaltabilir ve kendimizi izole hissetmemeye teşvik edebilir.

 

Müziği topluluk çalışması için bir araç olarak denemek sosyal gelişim için çok önemli olabilir, çünkü yaratıcı bir ortamda başkalarını daha derin bir empatiyle tanıma ilgimizi teşvik edebilir.

 

Konfor alanımızı genişleterek gelecekteki hedeflere ulaşmak için öz kontrolü, bağımsızlığı ve özgüveni artırmak ve sosyal, etnik, dini, dil veya ırksal farklılıkların üstesinden gelmemize ve başkalarına saygıyı geliştirmemize destek olmak.

 

Bulgaristan, Yunanistan, İtalya, Letonya, Litvanya, Polonya, Portekiz ve Türkiye’den yaşlarına bakılmaksızın 29 Kasım – 7 Aralık 2023 tarihleri arasında güzel Procida adasına gelip bizimle deney yapacak 24 katılımcı aranıyor.

 

Proje Tarihleri: 29 Kasım- 7 Aralık 2023

 

Detaylar ve başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version