Site icon Erasmusgram

İtalya , Luiss Üniversitesi Burslu Yüksek Lisans Fırsatı

Roma Büyükelçiliğinin duyurduğu burs fırsatıyla ilgili bilgiler aşağıdaki gibidir.

Luiss Üniversitesi tarafından başlatılan yüksek lisans burslarının kapsadığı fırsat iki yeni dijital programdır.

Roma’nın önde gelen ve bilinen özel üniversitesi ola Luiss Üniversitesi Pazarlama (Marketing) ve Stratejik Yönetim (Strategic Management) alanları için 2 yeni dijital yüksek lisans programı  sunmuştur.

Bu programlar, 2022 Eylül dönemi ile başlayacak ve uzaktan eğitim fırsatı da olacak şekilde planlandı.

 

 

Bu sene 66 uluslararası öğrenci bu burstan tam ya da yarı burs fırsatı elde edeceği,

Belirtilen bursun yüksek lisans programın ilk senesini kapsadığı, akademik başarıyla birlikte bunu 2. seneye uzatılabilir.

Komitenin sağladığı fırsatlar arasında ise,  tam öğrenim bursuna ek olarak – Luiss konutlarında ve kafeteryalarında ücretsiz oda ve / veya pansiyon sunabilir.

Uluslararasılaşmayı teşvik etmek, Luiss stratejik planının ana hedeflerinden biridir.

 

 

Ancak küresel salgın, birçok genci, yaşadıkları ülkeyi veya şehri terk edemedikleri için yüksek öğrenim hayallerinden vazgeçmeye zorladı.

Bu nedenle, Luiss bir adım öne çıkıyor ve yeni teknolojilerin kullanımı sayesinde, gelecek akademik yılda dünyanın her yerinden gelen öğrencilere yeni dijital derslerden birine kaydolarak Yüksek Lisans derecelerini sürdürme fırsatı sunulacak.

Luiss Üniversitesi, yeni nesil başarılı öğrenciler ve mezunlar yetiştirerek toplumda anlamlı bir değişime ilham vermeyi amaçlamaktadır.

Bunu yapmak için Üniversite, ufuktaki sınırları dönüştürmek için sözleşmelerin, rollerin ve hedeflerin ötesine geçmek için kapsayıcılık, sosyal hareketlilik, kolektif liderlik ve sorumluluğa yatırım yapar.

Misyonumuz, bilgi, kültür, sorumluluk, katılım ve tutkunun kesiştiği bir gelecek yaratmaktır.

Dünyanın dört bir yanından gelen öğrencileri ağırlamak en önemli değerlerimizden biri olduğu için, Luiss Üniversitesi, İtalya dışından yurtdışında eğitimlerini tamamlayan öğrencilere aşağıdakilere öncelik vererek çeşitli burslar sunmaktadır:

Yüksek lisans programlarındaki burs fırsatlarına erişmek için tıklayınız

Exit mobile version