Site icon Erasmusgram

İtalya , Katanya Uzun Dönem Gönüllülük Projesi

Zō Associazione kültür merkezi, İtalya’nın güneyinde (Catania, Sicilya) Zō centroculture contemporanee adı verilen çok disiplinli bir kültür merkezini işletmektedir.

Yıl boyunca Zō, eğitime ve sosyal yeniliğe özel önem vererek kültürel etkinlikler (tiyatro ve dans gösterileri, konserler, sinema gösterimleri, festivaller, laboratuvarlar, atölyeler…) programlıyor ve üretiyor.

 

Şubat 2024’te başlayacak uzun vadeli bir gönüllülük projesi (12 ay) için, ekibimizi günlük rutinde desteklemekle ilgilenen, etkinliklerimizi yönetmemize ve tanıtmamıza yardımcı olmaya istekli (iletişim ve fotoğraf dokümantasyonu), öğrenmeye meraklı iki gönüllü aranıyor.

 

Tiyatro/dans gösterileri ve konserler nasıl düzenlenir (her zaman teknik direktörümüzün yardımıyla ve gözetiminde), küçük bahçemizi büyütmemize yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

 

KONAKLAMA, YEMEK VE ULAŞIM DÜZENLEMELERİ

Gönüllüler, şehir merkezinde bulunan, tüm ortak olanaklarla (tam donanımlı mutfak, internet, çamaşır makinesi) donatılmış ve kendilerine ait odalara sahip ortak bir dairede konaklayacaklardır.

 

Zō, gönüllülere yiyecek yardımı sağlayacak ve bu nedenle, dairede kendi yemeklerini pişirme veya Katanya’daki birçok restorandan birinde yemek yeme olanağına sahip olacak.

KATILIMCI PROFİLİ

 

Şunları arıyoruz: – meraklı – arkadaş canlısı – yaratıcılığını geliştirmeye açık – proaktif – esnek (etkinlik programına bağlı çalışma programı) – çoklu görev yapabilen (faaliyetler multidisipliner bir alanda gerçekleştiği için)

Başvuru için tıklayınız

 

Daha fazla fırsata erişmek için Telegram kanalımıza katılabilirsiniz. Katılmak için tıklayınız

Exit mobile version